0 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Boş insanlar yorum yapmasın kendinize saklayın gerrksiz yorumlarınızı 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından

image

Aynen gelmesın eve o zaman yani
tarafından
Unutma senin gibi fesatlar unutmaz zaten içiniz fesat olmuş sizin yorum da yapma bana defol git kendi dört dörtlük olmayan hayatına bak kimin başına ne geleceğini allah bilir sonra kendin ağlarsın burda
tarafından
******** konuştuğun lafda insanlık varmı acaba içinde senin yok demek kii sizin gibi kocayı parmağımızda oynatamıyok napak
tarafından
Boş yapmada sen kendi işine bak herşeye atlama sanane benim yemeğimden yakmış olsam yaktım yemiyo derim senin gibi ikiyüzlü değilim
tarafından
Ay ela gercekten iyi degilsin sen. Rabbim yardimcin olsun.
tarafından
Onlar bana deyince çok mu iyiler sence sana öyle yorum yapsalar ne dersin yalan yanlış konuşmasınlar evine barkına baksınlar önce
-Reklam-
0 oy
tarafından
Havalar sıcak canım ondandır. Valla sulu yemek özellikle hiç yapmıyorum bayadir yemiyoruz da.
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Hep sevdiği yemekleri yap biksin
0 oy
tarafından
Hep mi öyle yoksa mesela havalar sıcak vallahi ben bile zor yiyorum 
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Tok mu geliyor sormuyor musun
0 oy
tarafından

eve hıc gelme derken evı lokanta kendını aşçı olarak mı goruyorsun sen :D cok sacma geldı bu sözün

esınle oturup konusmadan bılemezsın neden boyle yaptıgını laf etmesinde umrumda degıl dıyebılmekte baya kopuk oldugunuzu gosterır bence ınsan esını sevdıgını bosveremez cunku

tarafından
baska sorunlarda var sanırım Allah yardımcın olsun
tarafından
Yok sorunumuz yok çok şükür de yemek yemiyor geliyo yatıyor bakıyorum ki uyumuş ye diye çağırıyorum gelirim diyo bi bakıyom uyumuş
tarafından
Konusmuyor musun neden bizimle yemek yemıyosun zaman gecırmıyosun vs dıye mesela esım bu hafta 12 saat calısıyor normalde 4 te gelır 6 da yemek yeriz beraber ama 8 de cıkıyor bu hafta ıse gıttıgı gun sordum aksam 8 de gelıcek sın bu hafta yemek yıcek mısın  aksamları dıye hayır 4 te yıyorum orda canım bıdaha yemem dedı bende kndımı ona gore ayarlıyorum geldıgınde beraber cay ıcıyorum yanı hemen uyuması da tuhaf bir duzen lazım evde
tarafından
Sabah 5 de gidiyo 8 de geliyo oda zaten jendine göre yap der ben ona görede yapıyorum nolur nolmaz diye oda yemiyor yapmayıncada yemesi çıkıyor arıyorda telefonumun hopörleri bozuk sesi çıkmıyo whatsappta tır sürdüğü için oda girmiyo fazla arasada ben göremiyorum sesi çıkmadığı için öyle oluyot
tarafından
Sen kendıne gore ayarla canım yemek ısterse olandan ısıtırsın yada aparatıf bısıler hazırlasın yada bırgun onceden sorabilirsin
0 oy
tarafından
Benımde yazın yemek yapasım gelmiyor ya burası yanıyor 43 derece oluyor sıcaktan ne iştah kalıyor indanda nede heves 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Sende de yemıyceksen yapıyım bn kendi basımın çaresine bakarım sen zaten bekar gıbı takmıyorsun 
0 oy
(14,765 puan) tarafından
Sıcaktan dır benimkinin de yemek istemiyorum diyıp patates kızarttığım oluyor
(14,765 puan) tarafından
Yok aşkım kız arkadaşım eşimin arkadaşıle çikiyordu onlar tanıştırdılar şimdi bır bırlerını hatırlamaz onlar bız evlendik jsgkşçmvcc
(2,198 puan) tarafından
Vay be ne güzel
(14,765 puan) tarafından
Sen Fransa'da mi yaşıyorsun kız
(2,198 puan) tarafından
Evet Marsilya da
(14,765 puan) tarafından
Ne şanslısın  2018da yılbaşı için parıse gitmiştim 3 günlüğüne zaten ilk ve  son oldu jsgjlşnö
0 oy
tarafından
Hepmi aynıydu yenimi böle oldu
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Pisirmeden eşine sor canim belki canı istemiyordur bizimde sıcaktan çok yemek istemedigimiz zamanlar oluyor genelde salata yiyoruz öyle olunca eşimde bende değişik salataları çok severiz yazın sıcaklarda genelde yemek yapmayız 
0 oy
tarafından
Canim eceline mi susadın 2 temmuz'da ne yazmışsın şimdi ne yaziyon
0 oy
tarafından
Hiç sormadın mı nedenini 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,478,006 soru

24,191,526 cevap

336,906 kullanıcı

...