0 oy
566 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (64 puan) tarafından
Eşimle birbirimizi 4 yil bekledik ve 8 ay once evlendik 2 aylik hamileyim ilk evlendigmiz sıralar cok mutluyduk ne ben onu nede o beni kırardi ama son zamanlarda birbirimizi üzüyoruz ailem istememisti onlari nerdeyse 1 yildir gormuyorum hepsine hasretim acaba ailemimi dinleseydim diyorum ama esimi cok seviyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
kavga sebeplerinix neler canim sıkılıp esine mi sariyosun yoksa
(64 puan) tarafından
Dukkan oto yikama erkek dolu izin vermez gitmeme
tarafından
he evet olmaz o zaman :) ay ben olsam gider dukkanin karisisnda beklerdim arardım geldim bekliyorum diye :))) ama esim anlayisli
(64 puan) tarafından
Esim anlayisli ama nedense gezme fqlan olunca degisiyor
tarafından
kendi is yeri olunca öyle bide onun arkadaşları falan geliyordur kendisi sıkılmadigi icin seni anlamiyordur
(64 puan) tarafından
Olabilir cunku tek kalmiyo hic arkadaslari hep yaninda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şöyle olsaydı böyle olurdu demek boş artık olan olmuş hayatın bu kısmında mutlu olmaya çalış napalim..
(64 puan) tarafından
Orasi oyle zamani geriye alamayiz tabiki ama iste yanliz olunca insan biraz esini yaninda istiyor
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Aileni özledigin icin esine sariyor olabilirsin 
(64 puan) tarafından
Birazda o olabilir tekim hep ailemle hic ayri kalmamistim uzaktalar annem gormek istiyo beni abilerim izin vermiyo onada uzuluyorum inaninn yanlizlik cok zor
(2,066 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun cnm
(64 puan) tarafından
Allah razi olsun
0 oy
tarafından

Canım inan ki beterin beteri var , Allah büyük inşallah en kısa sürede eşin seni bu konuda anlar ...

0 oy
tarafından
Bende aynı durumdayım canım babam istememişti annemle görüşüyorum ama babama hasret kaldım ama dediğin gibi bende eşimi çok seviyorum annemlere gidiyorum babam gelmeye yakın hemen eşim gelip alıyo napıcam hiç bilmiyorum çok zor Allah yardımcımiz olsun canım 
(64 puan) tarafından
Allah razi olsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 667 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 978 göst.
8 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
10 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu