0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Kizima sünnet dugununde nazar degdi ve nazardan dolayi huysuzlugu var bende memleketteyim kizimla gezmeye gittim fotograf cekindik onu paylasmak istedim paylasmali miyim eşim cocuga nazar oldu paylasma diyor... ama bazi akrabalarim gorsun istiyorum siz olsaydiniz ne yapardiniz

11 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Sunnet dugununde nazar degdıgınden nasıl bu kadar emınsınız, degerken gordunuz mu kesin mı yanı
tarafından
Aahhhhaaaaa cok guldum valla:))
tarafından
Hahahaha : D kız ne güldüm ya
(508 puan) tarafından
Cunku orada kizimi konusturdular sevdiler eve geldim 1 saat gecmeden kizimda huysuzluk aglama basladi
tarafından
O zmn ben hiç parka carsiya gitmeyim. Kızıma nazar değer ya tuh. Çünkü herkes kızımla konuşuyor . Seviyor.
tarafından
Pekı yabancı ınsalar gorup etkılendıgı ıcın olamaz mı? Bu kadar nazara baglarsak cocukları kapıya cıkartmamaız lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ne zman kızımı paylaşsam başımzıa Bi olay gelyor artık uzun zamandır fotograf paylaşmıyorum benım eşimde nazar değer diyor gösteriş olur diyor paylaşmıyoruz 
(6,859 puan) tarafından
Aynı biz ;)
tarafından
En iyisi bu bence gizemli olmak herşeyi herkese söylememek paylaşmamak gözü kalan olur fesat insan olur
(6,859 puan) tarafından
Öyle ama insan paylaşmak istiyor bende kızımn doğum gününde satldece story paylaştım zaten bı gün sonra siliniyor yakınlaşıyor ekran almadıkça gelen sorular hamile misin insanlar gerçekten çok deisik
tarafından
Aynn öyle canım gereksız konuşuyor ınsanlar yaa
0 oy
(1,839 puan) tarafından
Gezdiğini herkes bilmese de olur cnm
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Ben de hep paylaşıyorum her gören paylaşma bu kızı çok güzel nazar değer diyor ama ben takmıyorum çok takmazsan birşey olmuyor bence takarsan olur
0 oy
tarafından
Paylaş ama altına kızıma bir maşallah alırım yaz  :)
0 oy
(4,792 puan) tarafından
Görse ne görmese ne ben paylaşmıyorum paylaşmam da kem gözlü hasetler çok 
0 oy
tarafından
Bu sefer de akrabalar nazar etti dersin cok mu kilolu kizin 
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Nazara inanıyorum. Yani herkesin bebeği kendine güzel evet ama bazıları da gerçekten güzel işte. Eğer buna inanıyorsan ve o yüzden hasta olduğuna inanıyorsan neden hala paylaşmak istiyorsun. 
0 oy
(4,731 puan) tarafından
Paylasma bence bizimde aksilik üzere aksilik oluyor dünden beri kızım 10.5 aylık. Salatalik yerken bogazina kacti eşim vura vura anca çıktı çok korktum ilk kez oldu böyle. Bugün de düştü damağı kanadı biraz 
0 oy
(4,088 puan) tarafından
İşin nazar kısmını falan bilemem ama çocukların ve bebeklerin fotoğraflarını paylaşmayı asla doğru bulmuyorum 0 13 yaş çocuk fotoğrafları çok iğrenç sitelere düşüyor ve ruhumuz bile duymadan kötü yerlerde kullanılıyor fotoğraf paylaşmanın bi çocuğa hiçbir faydası olmadığı gibi bir çok zararı var bunlardan ilk akla gelen nazar ama bunun haricinde bi çok zarar 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bekli sızın sewgi nazarınız degıdi okuyun yanı atmayın tabi bu kadar eminseniz 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 309 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde curious (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 203 göst.
0 oy
14 cevap 844 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,875 soru

24,117,461 cevap

333,299 kullanıcı