0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar memlekettryz bebeğim var beş aylık bugün kayınvalidem banyo yaptırdı son an çocuğu ayaklarından tutup ters çevirdi sırtına vurdu Yeni doğan bebeklere yapılan gibi biranda yaptı müdahale etmeye fırsatım kalmadı yapma öyle diyorm yapıcn diyo çocuk gelişir boyu uzar diyo anlamiyo beni sinirden catlicm ya epey daha burdayız nasıl bas etcem öyle bı saçmalık yoktur kesin dimi.

Aynı anda bebeği olan arkadaşım vardı o ben yenek yediriyorum dedi çocuğa menemen vermiş tatlının şerbetindeb veriyo bana sende öyle yap diyor yapıcn ben diyo eskiden yapardık diyo cildircm benim bebek prematüre bide 33 haftalık doğdu kiloyu bişe saniyo diğer çocuk kilolu bizimii çok küçük diyo sinirden catlicm arkadaşlar bana fikir verin 

8 Cevaplar

0 oy
(1,243 puan) tarafından
Allah sabır versin sana valla işi gücü bırak çocuğu tek bırakma kavga et gerekirse erken dön evine hiç bişi çocuklarımızdan kıymetli değil kaynanan bilmiyo haddini belli ki..
(134 puan) tarafından
Ya dedimki annelik iç güdüsü istemiyorum onu icim rahat değil sende anneydin yaptrimadin şeyler olmuştur diyorum yok benim çocuğumu ablam baktı herşey yaptı bak gayet sağlamlar diyo
(1,243 puan) tarafından
Benimkine ben bakıyorum yapma istemiyorum de al çocuğu elinden bakımını kendin yap o zman.
(134 puan) tarafından
Ben yapıyorum zaten köy yeri ya anlık yapiyo önceden belli etmeden ona ayarim
(1,243 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım zor anlamayan insanla valla marifet sanıyolar gizli yaptıkları şeyleri
-Reklam-
0 oy
(352 puan) tarafından
Anne erken doğduğu için bu çok normal doktora da danıştım kesinlikle erken ek gıdaya başlama senin bebeğin prematüre normal çocuklar gibi olmaz dedi diyeceksin bu kadar hala ısrar ediyorsa tepkini güzelce koy eşin desin yahut.. Kaynanam doğuma gelmişti tutturdu boynunu çekicem ilk banyo yaptırınca neymiş boynu uzun oluyomus görümcemin kızına yapmış benim sayemde uzun oldu diyip duruyodu doğdu eve geldik eşime söyledim ona kibarca dedi bişey falan olur yapma anne sakın diye yapmadı. Pasif durmayın eşinde sende 
(134 puan) tarafından
Pasif değilim kesinlikle baya çıkistim bizle doktora geldi doktor bu çocuk yaşıtlarının yanında küçük kalcak bı sure kiloya bakmayın dedi herşeyi yaomayin narin bu dedi yine inatla biz yaptık diyo o kız da yaoiyo diyo o benim yaptığımı yapsın ben niye yapcam istemiyorum diyorum inatlasiyo benle gözle kasın qrasinda yaoiyo geçen günü yanımdayken çay verdi asla qklima gelmezdi onu vercegi bı an bı yere dalmistum bı baktım çay veriyo hemen anlık bağırdım yine aynı gicin kapıyorum
0 oy
(995 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık.onu yapması çok tehlikeli.yeni doğunca yapılır.benim çocuklarda yaptılar.

Menemen de domates var salça yumurta Bir yaşından önce verilmez zaten.cocugunu koru izin verme.serbette şekerini yükseltir Allah korusun.
(134 puan) tarafından
Ya diyorum bu çok tehlikeli içi dışına çıkacak çocuğun yapma sakın bı daha diyom o rahatsız olsa ağlar diyo mantığa bak biz heo böyle yaptık diyo herkes uzun olmalıydı o zaman diyorum çit yok delircem arkadaşım ya evindeyim diye de içime atıyorum eşim de diyo o benden daha tepkili o yapiyo eskiden yaptım diyo
0 oy
tarafından
Sakın kayınvalideni dinleme agırlgını koy. Prematüre bebekler herzaman geriden gelir iki cocugumda prematüre oladak dünyaya geldi. Diğer bebeklerden daha hassas olurlar. Arkadaşına Allah akıl fikir versin. Benim oglumuda böyle kıyaslıyolar hep. Oda 33 hafta bitince dogdu. Üzülme bu arada canım bebeğin o ufak farkı zamanla kapatıcak biraz diğer bebeklere göre küçük ve zayıf olabilir hiç umursama sağlıklı olması önemli. Dogdugundan beri kaç bölüm hastaneye götürdüm sırf erken dogdugu için. Sağlıktan önemli bişey yok annesi olarak en güzel sen bakarsın.
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Kuzum kaynanan saçmalamış. Erkenden dön. Heee eğer dönme şansın yoksa her gün ondan önce sen yıka dedini yaptım de. Tadımda da şekerli şeyler iyi değldir bize bile ki kaldı ki el kadar bebeğe. Ben kavga çıkartır dönerim ama yapamıyorsan. Demin verdim deyip geçiştrcen tek bırakmıcan onları..
0 oy
tarafından
Al çocuğunu kaç ordan o ne be oyle benim kayinbabam 2 buçuk aylıkken emziği şerbete batırıp verdi oğluma diye eve gElip eşimi uyardım bi daha da öyle bişey görmedim o ne saçmalık öyle ya 
0 oy
(4,420 puan) tarafından
33 haftalık doğmuş bebegin suan da 5 aylık olabilir ama anne karnında geçirmesi gereken vakti düşeceksin şuan senin bebegin 3 aylık muamelesi görmeli 40 haftalık doğmuş ve 5 aylık olmuş bir bebekle 33 haftalık doğmuş 5 aylık olmuş bebek asla bir olamaz bunu sürekli ama sürekli dile getireceksin sabırla sinirlerine hakim ol bebeginide gözünün önünden ayırma gerekirse sırtına bağla bensiz durmuyor diye o çocuğun başına bir şey gelse gelin bakamadı derler 
0 oy
(53,954 puan) tarafından
kayınvalideni ayaklarından tutup sallandirdw beynine kan gitsin akli gelir belki

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 512 göst.
16 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 265 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde curious (1,173 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 235 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde geberikgelin (2,728 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 418 göst.