0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (890 puan) tarafından
Kizlar herkese merhaba telefonu bozuktu esimin arkadasi verdi telefon neyse 600 tl ye ekran yaptırdi kurban bayramından 1 2 gün öncede elinden düştü daha yeni simdi yaptırdik 750 tl verip ama bugün oğlum oyun oynarken yere düşürdü yanlışlıkla ekran gitti yine vallahi Morelim berbat ya 750 tl az paramı ya yenileride dünya para adam ekran takarken yan sanayiden alip takıyor yani orjinal de degil inanirmisiniz cumartesi  telefonu aldi bu gün kırıldı camekan olmasina ragmen ekran yok ikimiznde morel berbat yine telefoncuya göster diyorum yok dedi hata bizim 750 tk

L birdaha alcak ondan çocuklara vermeyin telefon gerçekten hele yenisini alcak maddi gücünüz yoksa hic vermeyin ..sizce esim gitmelimi telefoncu ücretsiz yapar mı uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen 

12 Cevaplar

0 oy
(2,362 puan) tarafından
Eşimin elki onuncu aldı dediğin gibi üst üste birde 500 500
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz A101 e 1bucugami ne telefongeliyo tamire vereceginize onu alin
(890 puan) tarafından
Bacım elimzde nakit yok
tarafından
E tamiri nasil yaptircaniz veresiyemi
(12,054 puan) tarafından
Daha iyi işte karta taksit yaparsınz
tarafından
Kart aklima geldide karttadayok der cevabini dusundum :)
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Ben telefonu yaptırdım telefonundan çıktım daha eve varmadan gene kırdım aynı gün gene kırdım alıyorlar valla ondan kaynaklı bir sorun değil sonuçta 
(890 puan) tarafından
Ama oğlumn elinden düştü kırıldı
(1,018 puan) tarafından
Ama dükkan sahibinin suçu yok onluk sorun değil vermeseydin der yani niye bida para almasın ki
0 oy
(8,189 puan) tarafından
Benim de su kaçmıştı ekran gitti 1050 TL dediler yeni aldım şu geçirmeyen 1050 Bi ekrana değmez diye düşündüm 
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım maalesef telefoncu tekrar yapmaz Ben de aynı şeyi yaşadım bir hafta arayla iki kez kırıldı gerçekten berbat bir durum
0 oy
(535 puan) tarafından
Benim de yaptırdığımız ekran kendi kendine çıkıyor düşüyor bildiğin ve ortasında kocaman bir çizgi var yazıları olurken felan baya zorlanıyorum 750 TL ye yaptırmıştım bende şehir de değiştirdik gidemiyorum de bu ne biçim yapmak diye hesap sormaya ve ne yeniden yaptırabilirim ne de yenisini alabilirim en son elimde patlayacak 
0 oy
(14,985 puan) tarafından
Hayır yapmaz bu telefoncunun hatası değil dediği gibi tekrardan ücret karşılığı takarlar 
0 oy
(519 puan) tarafından
Tekrar yaptırsan da yenisini de alsan o an hemen bir kırılmaz ekran taktir iyisinden 50 60 lira birsey 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
He kız hemen hemen tel parası çıkmış zaten ya üzüldüm bu devirde az para diil
0 oy
tarafından
Siz kırmışsınız parasız yapar mı adam onunda işi o 
0 oy
tarafından
Asla yapmazlar ben telefonu aldım sudan dolayı bozuldu 500 TL vermiştim sadece içi oksitlenme olmasın diye hiç bişey değişmedi o halde gitti akşam aldım anneme gittik oğlum alıp banyodaki musluğu açıp altına koymuş 500 de öyle gitmişti sinirden tansiyonum düşmüştü 
0 oy
(590 puan) tarafından
adam niye ucretsiz yapsin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
22 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 649 göst.
18 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 398 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,807 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,241 soru

24,083,522 cevap

331,329 kullanıcı

...