0 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (510 puan) tarafından
Devlet mi özel mi sizce ? Yani emin olamadim devlette bayiltiyorlarmis sanırım bide sünnet sırasında beni yanına alıyorlar mı ve özel de durum nasıl ilerliyor fiyatları ne çok sordum kusura bakmayın. Bilgin yok hiç bilgi edinmek istiyorum bilenler yardımcı olabilirmi

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Maddi imkanlarin el veriyorsa kesinlikle özel. Lokal sekilde 20 dk da bitiyor. Bebeginle sen oyun oynarken o ara işlem bitiyor. 
(163,295 puan) tarafından
Slm guzel kadin
tarafından
Selam sevdos. O senin güzelliğin sekerim ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz özelde yaptırdık,yanına hepimiz girdik video fotoğraf çektik,onlar da çekti zaten .sadece o bölgeyi uyusturdu doktor . Devlette 1 yaşından önce yapmıyoruz dediler
(510 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Fiyat neydi sormasi ayıp tabi her yer bir değil ama fikir olsun diye aklımda bulunsun
tarafından
Bulunduğumuz yerde 2000 dediler, biz bayramda memlekete gittik küçük yer ,orda 1200 e kestirdik
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Devlette yaptırdık yanına bir kişi girebiliyor

Local yapıldı sadece bölgesel uyuşturdular 30 dk içinde tüm işlem bitmiş oluyor 

Sonrasınde bir beden büyük bez taktım sabah akşam antibiyotikli krem sürdüm ilk gün ağrı kesici verdik 

3. Gün duşa girdi 

2. Gün hareketleniyor zaten devlette yaptırabilirsin
(510 puan) tarafından
Bilgi için teşekkürler. Kaç yaşında benimki 9 aylik
(1,161 puan) tarafından
15 aylık yüz üstü yattığı için bu kadar bekledim ben ne kadar erken o kadar iyi canım
0 oy
(3,403 puan) tarafından
Devlet özel değil iyi doktor öncelikle. .. Özelde yaptırdık 2.5 aylıkken lokal oldu. Yanına kimseyi almadılar.ameliyathane prosedürü dedi doktor. Yarım saat falan sürdü. Ne kadar erken o kadar iyi. 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Pandemı var dıye devlet hastanesinde calısan doktoru eve cagırdıım. Cuma gunu evde yaptı. 10 dk. Falan surdu. 9 yasında benım oglum. 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Kısmetse Ben özel düşünüyorum canım böyle yeni PlayStation falan oynarken sünnet yapıyorlar çocukları öyle yaptırmayı düşünüyorum , özel olmazsa eğer   eşim üniversite hastanesinde çalışıyor yada normal şekilde sünneti yine parayla  üniversite hastanesinde  iyi bir hoca ya da yaptırabilirim fikrim o yönde 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 751 göst.
+2 oy
10 cevap 321 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sunflower (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 431 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,466,461 soru