0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (1,521 puan) tarafından

Kızlar 3tane oğlum var ilk oğlumda biraz kekemelik var diğer oğlumun beyin dalgalarında şekil bozukluğu çıktı ilaç kullanıyoruz en kucugumde çok agliyo hafta sonu koydeydim aşıri derecede durmuyorlar beni çileden cikariyolar sesim biraz yüksek çıktı sen niye bağırıyorsun fln zaten çocuklar sorunlu biri kekeme biri kafasında sorun var şöyle böyle sinir oldum dünde gelirken bizle geldi oğlum babasını istedi baya baya ağladı eşimde direksuyondaydi  eşim ver dedi alma dedi kayinbabam anası sen misin o mu dedi geri oğlum agliyo seslenmiyorum laf ediyo sesleniyorum biz olmasak şimdi vururdu diyo naoim ben adam esmde bnde baya baya sinir olduk gözümde acayip şekilde nefret ettim :'(

2 Cevaplar

0 oy
(2,362 puan) tarafından
Bnd k. P nefret edenlerdenim ölse gram üzülmem o derecekii illallah ettirdi beni sürekli benim kızıma ayrımcılık yapıyor diğer iki kızının bir oğlu bir kızı var kızına surkelokizim yapma kızım söyle diyo ötekinin oğluna asla sesini çıkarmıyor, okdrda yaramaz ama bısey olsa bnm kızıma kızıyor eşim sürekli kızıyor artık k. P farkında çünkü, nasıl k. V oğullarına bısey dediğinde dolduruyorlar o lafa geliyor söyleye söyleye sende söyle eşine üç çocuk bakmak kolayı de anlat halini hiç çekinme sende yeri gelir k. P söyle bnd söylüyorum artık 
(1,521 puan) tarafından
Hem bana diyo alalh sana sabır versin diyosun şimdi niye böyle diyosun eşime söylüyorum oda haklı buluyo beni rabbim ıslah etsin büyük oğlumla küçük oglumu sever rahatsız olan oğlumla aşırı inatlasiyo
(2,362 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin benimde kız hiperaktiveitesi var ona raen surkeli inatlasiyor dediğin gibi ama bende eşimde müsaade etmiyoruz kusuyor VS yan yanayız zaten ama napalm ya valla nefret ediyorum k. P drn
-Reklam-
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Kayinpederimin 47 torunu var hangi birine birşey desin valla kimseye karışmıyor artık ama gerçekten senin ki biraz abartmış 
(1,521 puan) tarafından
Hemde aşırı derece de abartmış

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 681 göst.
30 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sdsdcey5 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 223 göst.
0 oy