0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar gündüzleri azalttım ama gece emmeden durmuyor.

2yasinda.artik okadar emiyor ki tüketti beni. Gündüz oyaliyorum ama geceleri olmuyo.

Süt bisküvi denedim. Birkere iciyo anlıyor başlıyor ağlamaya. Alışkanlık ama napcam bilmiyorum siz nasıl kestiniz

5 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Gece. Yatırmadan önce doyurursan belki gece kalkmaz
tarafından
Kız denedim vallahi ama olmuyo
(6,048 puan) tarafından
Kaç aylık komple kes memeden
tarafından
2yasia girecek 1ay sonra
-Reklam-
0 oy
(25,180 puan) tarafından
3 gün ağladı krize girdi sonra düzeldi aşırı bağımlıydı. Elbet bırakıyo yıpranıyo biraz ama mecbur 
tarafından
Eşimde busefer sinirleniyor emzir yaa diyo yeter :) aşırı tükendim ya
0 oy
(364 puan) tarafından
Ayy tıpatıp aynıyız eşim emzir ağlatma diyor ama gece o kadar çok kalkıyor ki artık dayanamıyorum 14 aylık oğlum bu arada gündüz hic yanıma gelmez çok nadir emer ortalama 3 kere emer gündüz ama gece her uyandığında emmeden kesinlikle sakinleşip uyumuyor suyu da asla içmiyor biberon emzik kullanamıyoruz gece uyumadan karnında doyurup öyle yatırıyorum ama 2 aydır uğraşıyorum niyetleniyorum gece beslenmesini keseceğim diye a gece yapamıyorum eşimde 2 yaşına kadar gece de emsin ağlatma ver diyor ama hem iyi değil hemde bunun ki alışkanlık bende annemden destek alıp 3 4 gün orda kalacağım geceleri yardımcı olsun bu işi halledelim dedim 
tarafından
Kız hiç 2yasini bekleme. Gittikçe bağımlı oluyorlar ya daha varya gına geldi
(364 puan) tarafından
Bu gidişle komple bıraktircam gece çok sıkıntı oluyor uykusu çok bölünüyor ve uyutmak için yaklaşık yarım saat uğraşıyorum her uyandığında
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Canm aç oldugu ıcın degıl sanırım alışkanlık yaptıgından emiyo benım kızda bırbyasında suan oyle doydugundan degıl keyfi emiyo yanmda yatıyo kalkıp kalkıp memeye ypısır gece.ben kesecegım zaman meme bıraktırmak ıcın bı damlsma varmş kötü kokuyormus siyah sürüyormussun cocuk zamanla tıksınıp unutuyormus hasta filan diyerek unutturuyosun.bı arkadasta ayakkabı boyası sür sıyah oldu ıcın tıksınır yaklaşmaz fılan dedı de bana cazıp gelmedı saglıklı bişi değil sonucta:) dediğim gibi dogal zararsız sevmedıgı seylerı kullan göğsünde baklm işe yarar belkı
tarafından
Deneyecem canım inşallah vazgeçer. Denedim aslında bazı şeyleri ama olmuyo, bağımlı olmuş
0 oy
tarafından
Ayy cok gec kalmıssın cokl 2 yaş gece beslenmesı ne demek, dıslerı sararmadı mı 
tarafından
Canım dişleri sararmışta, kan ilaçlarından dolayı dişleri kötü olmuş zaten malesef ya, bırakmıyor kendini yerlere atiyo o derece bağımlı ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 245 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Damla berna (2,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.