0 oy
526 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,327 puan) tarafından
Sizler bu konuda ne düşünüyorsinuz. Benim 1 yaşında bir kızım var herşeye çok zor yetisiyirum. 1 gece bile daha hiç tam uyumadım . 2. Düşün çocuk tek kalıyor kardessiz kalır vs diyorlar kaynanam çevremden bazıları . Bende istemiyorum açıkçası . Allah nasip ederse olur etmezse olmaz orası Allah'ın bileceği iş tabiki 

23 Cevaplar

0 oy
(106 puan) tarafından
Bu konuyu ben de çok düşündüm ama bu devirde ikinci çocuk gerçekten zor hem maddi hem de manevi olarak yıpratıcı. 32 yaşındayım evlendim hemen hamile kaldım evliliğimin tadını bile çıkaramadım şimdi büyüsün biraz rahatlayim diye bekliyorum ve tüm ilgimi sevgimi kızıma vermek istiyorum eşim de ikinciyi istemiyo tek olursa en iyi şartlarda büyür, her istediğini alırım diye düşünüyo. Zaten yaş da geçiyo kızım büyüsün onunla gezip eğlenip hayatımı kaldığım yerden yaşamaya devam edicem inşallah:)
-Reklam-
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Tek kalmasın diye düşünmüyorum açıkçası düşündüğüm şey ben iki çocuğa yetebilir miyim ikisinde aynı özeni gösterebilir miyim ikisini de hem maddi açıdan hem manevi açıdan bakabilir miyim ikisinde hayırlı evlat olarak yetiştirebilir miyim diye düşünüyorum bunun içinde kızımın kuvuk olduğunu biraz büyüsün ona kardeş olsun diye değil ben istediğim için 2. Çocuğum olsun isterim
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Vallaha ben kendim istediğim için şuan hamileyim hatta açmıştım post yeni öğrendim evet kızıma kardeş istedim ama yalnız kalmasından çok birlikte büyütüp tam rahata alışınca tekrar sorumluluğa düşmemek için kaynanamda herkeste en az 3 çoçuk hemen yap falam dedi yaştan vurmaya çalıştılar ama dinlemedim senin ççin erken bence 2 olunca istersen yap

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 270 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,100 göst.
11 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
11 cevap 336 göst.
25 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (93 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 141 göst.