0 oy
433 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,397 puan) tarafından
Kızlar geçen de yazmıştım ablamın bebeginin kalbi durduğu için doktor kürtaj demiş cuma günü öğrenmiş bugün araştırma hastanesinde kan vermiş yine ama betası düşmek yerine gayet yüksek çıkmış olur mu böyle bir şey otuz binlerden yüzbinlerde şuan betası 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ultrasona girmemis mi peki bi baktirsaydi 
(2,397 puan) tarafından
Daha muayene olmamış ultrason dan sadece doktor kan ve idrar testi istemiş kürtajdan önce ondan sonra muayene olacakmış
-Reklam-
0 oy
(474 puan) tarafından
Parça kalmış olma ihtimali var mı acaba?
(2,397 puan) tarafından
Daha kürtaj olmadı cnm bugün olacak
(474 puan) tarafından
Haa yo o zaman yükselir. Bebeğin kalp atışıyla gebelik hormonunu kıyaslamayalım. Ablan hâlâ hamile ve kürtajdan sonra da o hormonlar devam edecek.
(2,397 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla kalbi durduktan sonra beta düşüyor bunun sonucunda da düşük meydana geliyor iki hafta oluyor neredeyse kalbi Duralı doktorun deyişiyle cuma günü öğrendik bugün de hastaneye gitti ablam şimdiye kadar düşerdi bebek
(474 puan) tarafından
Hayır bu herkes için geçerli değil. Kalbi durup 1 ay sonra fark edilen bile ve canım. Betaya o kadar takılmayın
(2,397 puan) tarafından
Teşekkür ederim hep öyle duyduğumuz için
0 oy
(105 puan) tarafından
Demekki yaşiyor düşmesi lazım bebeğin kalbi durduysa. Başka ultrasona gitsin canm
(2,397 puan) tarafından
Bugün üniversite hastanesine gitti bakalım umarım yaşıyordur
(105 puan) tarafından
Ya inşallah. Ne çıktı sonuc?
(2,397 puan) tarafından
Kürtaj oldu cnm bebekte engellilik durumu varmış o yüzden kalp atışı durmuş
(105 puan) tarafından
Ya geçmiş olsun.. peki neden beta artıyormuş? Bendede kalbi durmuşdu hemen beta verdim düşmüşdü
(2,397 puan) tarafından
Hiç sormadım onu cnm ablama ama bebekte bi anormallikler varmış engelliymis galiba ondan kalbi durmuş hamd olsun RABBİM'e
0 oy
tarafından
Kanda beta hemen düşmüyor canım bende kürtaj oldum iki hafta hastaneye gittim beyan düşsün diye 
(2,397 puan) tarafından
Başın sağolsun cnm geçmiş olsun
tarafından
Sağol canım epey oluyor Ekim ayında okdu sizede çok geçmiş olsun rabbim yerini doldursun hemen
(2,397 puan) tarafından
Âmin ALLAH razı olsun
0 oy
(1,299 puan) tarafından
İnşallah yaşıyordur cnm bizi haberdar et
(2,397 puan) tarafından
Hayırlısı ile Âmin
(2,397 puan) tarafından
Bugün kürtaj oldu bebekte engellilik durumu varmış o yüzden kalbi durmuş hakkında hayırlısı olsun Âmin
0 oy
(17,197 puan) tarafından
Normal bence bizim gelininde öyle oldu bebeğin kalbi durdu demişlerdi ama kan değeri cookk yükselmişti inanmayıp 3 doktora daha gitmislerdi
(2,397 puan) tarafından
Hayırlısı olsun geçmiş olsun
(17,197 puan) tarafından
Amin amin şuan 6.5 aylık tekrar hamile Allah'ın izniyle ❤️
Ablanada çok geçmiş olsun Rabbim yerini doldursun inşallah
(2,397 puan) tarafından
Âmin Âmin Âmin ALLAH razı olsun canım

İlgili sorular

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,359 cevap

330,202 kullanıcı