0 oy
1,847 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (245 puan) tarafından
Kızlar yeni doğum yaptım biliyorsunuz bayram.temizligini hamileyken yapmıştık eşimle dip bucak dün eltimle gorumcem geldi bu sabah evi temizlerken bu baktım ikisi mutfağa girmiş dolapları düzenleyip temizliyorlar çok zoruma gitti ama anne ve babasıyla birlikte oturduğum için ses çıkarmadım bide kiz kardeşiyle çok ayıp bir şey bence ne desem bilemedim sonuçta tek yaşamıyorum ama sanki kirli gibi oralara girmeleri yanlis bir şey bence sonuçta burda ki evin temizliği benim sorumluluğum altında onlara ne desem de yaptıklarının hoşuma gitmedigini  söylesem uzun oldu kb

57 Cevaplar

0 oy
tarafından
bı Allah razı olsun de sende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burada boş insan çok kaynananla yaşıyorsun diye onların evi diye bişey yok ne saçma insan var madem temizleyecek gelip sana soracak o evden sen sorumlusun soadan etmeden kendi kendine bir şeyi kaldırıp başka yere koymaya hakları Yok.

Çok boş yorum var kirliysede kirli ben kendim yaparım onlara kalmadım diyeceksin a.***** insan cokk 
0 oy
(56 puan) tarafından
Keşke benim eve gelip yapsalar. Biraz da ben nefes alsam. 
0 oy
tarafından
Hiçbir sey deme ne güzel temizliyorlar iste:-D kalabalik olan ev hemen batar 
0 oy
tarafından
Aslında iyilik yapmak istemişler ama bnde senin gibi düşünüyorum. Kimse dolaplarını karıştırması kimseye düşmedi bn hallederim diye düşündüm hep. Eltimde bize gelince tezgahı filan çamaşır suyuyla siler. Kendi evinde iş yapmıyor bu arada bakıcısı var. Evin her işini yapıyor. Bugün ona gittim bulaşığı makineye koyuyordum. Bı baktım tezgahı cifliyorum. Ocağı filan parlatiyorum. Dedim ki başkasının evine gidince insan pis sanıyor . Kendini de dünyanın en temizi zannediyor. Bı an kendilerini kaptirdilar sanırım. Boşver ikinci kez temizlenmiş oldu ev öyle düşün sıkma canını 
0 oy
tarafından

En sinir olduğum şey Allah muhafaza yarabbi :angry:

0 oy
(704 puan) tarafından
Haa ortalığı toparlar yada sana diyipte yaparlar tm ama kendi kafalarına gore dolaplara girismeleri hiç doğru değil bence ben olsam tepki verirdim 
0 oy
tarafından
Onları en iyi sen tanırsin ne niyetle yaptıklarını sen bilirsin mesela benim 8 görümcem var yedisi evimde ne yapsalar bilirimki iyi niyetle ama bi tanesi öyle değil sırf gösteriş pesinde
0 oy
(340 puan) tarafından
Uzun ve boş olmuş kalkıp teşekkür edeceğine daha diyorsun zoruma gitti ilginç 
0 oy
(28 puan) tarafından
Canım onlar öyle yaptıysa sakinliğini koru ve onlara gıcıklık ver.Başlarında dur  Bak şurasını iyi silememişsin gibi..Kudursunlar :D 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Yeni doğumdan bu stresin bu algılayışın sakin ol bırak yapsınlar benim evim ayrı ama kayınvalidem görümcem gelip yapmışlardı sağolsunlar kötü düşünme 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Ay benim önüme bir tabak yemek koymadilar birak temizligi 
0 oy
tarafından
yanii canim mutfak demizleniken ici de temizlenir tabikii aaa burasi temiz ellemiyelim olmaz.. hep birlikte her yeri temizlemisler kendi annelerinin evi sana sormalari abes olur
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Kimide yapmıyo diye yakınır temizlediğin için zoruna gitmiş sanki pismişsin gibi ama boşver yapsınlar bebeğinle ilgilen 
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Ben doğuma gittim kahnanamla eltim evimi temizlemiş Allah razı olsun bence kötü niyet yok yani doğumdan sonra yapamazsın diye yapmışlar 
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Var canm böyle senin yaptığını beğenmeyip yapanlar. Seni anlıyorum zoruna gidiyor.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 343 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 250 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 743 göst.
22 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Fattumi (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 331 göst.