0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar genetik olup olmadığını bilemem. Ben genetik olduğunu da düşünmüyorum kızıma hamile kaldım doğurdum  3 aylık oldu oğluma hamile kaldım. Yani 2 gebelik üst üste yaşadım gram çatlak oluşmadı ne spor yaptım nede pahalı bir krem kullandım. Ben sadece şunu yaptım göbeğim yeni yeni büyümeye başladığında yani 12 haftadan sonra siz başından da başlayabilirsiniz. Zeytin yağı duşa girmeden 1 saat önce sürüyordum hep duşta zaten yıkanıyorsunuz. Sonrasında vücut nemlendirici ben hobby marka olanı kullandım hem ucuz hem güzel kokuyordu bana göre. Onu karnıma bacaklarıma iyice yayiyorum. Hani aşağı yukarı gebelik aram uzun olsa derdim genetik ama ben kızımı doğurup 12 kilo verip çıktım doğumda ve 1 hafta içinde kendi kendime eski kiloma döndüm. Kısacası vücut kilo aldı tekrar verdi derken yine aldı ve yine verdi ilahaki çatlak olabilirdi. Ama ben bu krem ve zeytin yağı sayesinde olduğunu düşünüyorum karnımda 1 gram çatlak yok hatta vücudumun hiç bir yerinde bir de kızımda göbeğim çok kötüydü milletin göbeği yuvarlak iken benim göbek aşağı doğru uzuyordu böyle sivri ve aşağı doğruydu. Deneyebilirsiniz bunu. Her duştan 1 saat önce zeytin yağı duştan sonra vücut nemlendirici krem. 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nemlendirmek önemli evet. 

Dünki tavsiyemi denedinmi?))
tarafından
Ne tavsiyesi canım
tarafından
Özelden yazmışdım okumadınmı?
-Reklam-
0 oy
(2,111 puan) tarafından
İlk günden beri yapmadığım kalmadı yine de çatlak oldu. :) Çaresi nemlendirmekten çok fazla kilo almamak ve genetik olarak şanslı olmak ne yazık ki....
tarafından
Kuzum bende hiç olmadı o yüzden ben kullandıklarıma yoruyorum
0 oy
tarafından
Ben 3. Ayda falan bebek yağı sürmeye başlamıştım hiç çatlamadı göbeğim.

Ama genetik bence çünkü aynı şekilde çatlağı olan çok kadın var
tarafından
Kesinlikle genetik ve cilt tipiyle alakalı seymam❤️ .Lierac ve badem yağı kullandım aynı annemin karnı gibi derin çatlaklarım oldu.Aradaki tek fark annem deli paralar verip krem almamıştı sjsjdjj
tarafından
Sjsjsjsj demek ki anamiza bakıp sonra para vermez o kremlerle serifem ☺️☺️☺️
tarafından
Lazere gidiyorum kızlar hep soruyor sezeryan yerin olmasa 2 bebek doğurduğuna asla inanmam diyorlar
tarafından
Herkesin vücudu bir değil genetiği bir değil. Yani aa bana bu iyi geldi sana da iyi gelir diyemiyoruz. Bende çatlak yok sende de olmaz diyemiyoruz.
0 oy
(8,869 puan) tarafından
Bizim ailede her kadının çatlağı var bende gebelik başından doğuma kadar ne de olsa çatlağım olacak diyip hiçbir şey kullanmadım ama tek bir çatlağım bile olmadı üstelik 18 kilo aldım ve doğumdan sonra hızlı bir şekilde kendi kilomun bile altına düştüm. Yani canım sanırım biraz şans öyle zeytinyağı falan değil olay.
0 oy
tarafından
Ben göbeğim çıkmaya başladığı günden sonra badem yağı sürdüm düzenli bir şekilde ve bir tane bile çatlağım olmadı 
tarafından
Vallaha kuşum ben bunlari denedim çok şükür olmadi vücudum kilo almaya müsait değil zaten belkide o yüzden 2 lokma yesem kusmam geliyor hala fazla yiyemiyorum ama alsam iyi olur kilo almak vermekten daha zor
(12,084 puan) tarafından
Kilo almak daha mı zor ??
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Yok kuzum genetik haline şükret bnm vücudum aşırı hassas hamile kalmadan öncede duadan çıkınca nemlendirici losyon kullanırdım hamile kaldıktan itibaren bebek yağ zeytinyağ hindistancevizi yağı Biol yağ herşey kullandım 28 den sonra bı catladim ablam var mesela hiç bir şey sürmedi hamileliğin başından beri bir tanr çatlağı yok 
0 oy
(704 puan) tarafından
Aynı şekilde bende genetik mi değil mi bilmiyorum ama neredeyse her akşam zeytin yağı sürüyordum hiç bir şekilde çatlağım olmadı 
0 oy
tarafından
Valla ben kakao yağı hindistan cevizi yağı nemlendirici kremler zeytinyağı vazelin bebek yağı hepsini kullandım yine de çatladım ama sadece bacaklarım çatladı göbeğimde hiç olmadı 
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Benim üçüncü gebelikgim ilkinde 30 ikincide 25 şuan 8§kilo aldım bile sadece göbeğinde hafif gohuslerimde hafif var okdr

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 700 göst.
26 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Ukonetsret (4,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 658 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde AslisahOzturk (1,950 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
1 cevap 294 göst.
26 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,115 soru

24,178,538 cevap

336,232 kullanıcı

...