Kızlar genetik olup olmadığını bilemem. Ben genetik olduğunu da düşünmüyorum kızıma hamile kaldım doğurdum 3 aylık oldu oğluma hamile kaldım. Yani 2 gebelik üst üste yaşadım gram çatlak oluşmadı ne spor yaptım nede pahalı bir krem kullandım. Ben sadece şunu yaptım göbeğim yeni yeni büyümeye başladığında yani 12 haftadan sonra siz başından da başlayabilirsiniz. Zeytin yağı duşa girmeden 1 saat önce sürüyordum hep duşta zaten yıkanıyorsunuz. Sonrasında vücut nemlendirici ben hobby marka olanı kullandım hem ucuz hem güzel kokuyordu bana göre. Onu karnıma bacaklarıma iyice yayiyorum. Hani aşağı yukarı gebelik aram uzun olsa derdim genetik ama ben kızımı doğurup 12 kilo verip çıktım doğumda ve 1 hafta içinde kendi kendime eski kiloma döndüm. Kısacası vücut kilo aldı tekrar verdi derken yine aldı ve yine verdi ilahaki çatlak olabilirdi. Ama ben bu krem ve zeytin yağı sayesinde olduğunu düşünüyorum karnımda 1 gram çatlak yok hatta vücudumun hiç bir yerinde bir de kızımda göbeğim çok kötüydü milletin göbeği yuvarlak iken benim göbek aşağı doğru uzuyordu böyle sivri ve aşağı doğruydu. Deneyebilirsiniz bunu. Her duştan 1 saat önce zeytin yağı duştan sonra vücut nemlendirici krem.