0 oy
257 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,652 puan) tarafından
Kızlar safra da 2 tane taş var ameliyat sonrası kaç gün yatış oluyor evde normal hayata ne zaman dönüyor 

4 Cevaplar

0 oy
(396 puan) tarafından
covidin yogun oldugu zaman 3 gun yattim.  yuruyus hareketli olursan cabuk toparlarsin. ameliyat 5. gunden itibaren hem bebegime baktim hem esim covid oldu onla ilgilendum.
(1,652 puan) tarafından
3 gün sonrası kendi işlerini kendi başına yapabilecek kadar oldun mu cnsım eskisi gibi yani
(396 puan) tarafından
cevabimi duzenledm canm yazdm :)
(1,652 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çokta yatılmıyormuş :) ağrın acın yoktu değil mi 5 günün sonunda :)
(396 puan) tarafından
agrim yoktu sadece ilk gunden kalkarken zorlaniyorsun aci oluyo ama soyle bisey var kapali ameliyat oluyorsun bnm safra da.iltihaplanma baslamisti benm kesik dikis biraz fazla iltihabi temizlemislerdi bnmki ondan da fazla acimis olabilir.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzu çok kolay bı ameliyat .Annem oldu. bir sürü taş vardı .Aldılar hepsini .

Yani ameliyat sonrası biraz ağrısı oldu ama o da normal.

Riskli bı ameliyat değil. Geçmiş olsun ❤️
(1,652 puan) tarafından
Kolay olduğunu duydum :) ama merak ettiğim kaç günde eski halime dönebilirim yani yemeğimi falan yapılacak şekilde kaç gün sonra olurum
0 oy
tarafından
24 yaşında oldum. Laparoskopik yapıldı. Sadece bir gece kaldım ertesi gün evime döndüm. Ne bir dikiş ağrısı ne bir sızı hiçbir şey hissetmedim. ( Ki benim ameliyatım baya zordu. Safra kesesi peş peşe gelişen ataklar yüzünden iyice şişmişti) hatta ertesi gün eve çıkarken 3.katta asansörsüz evime tıpış tıpış merdivenlerden çıktım :D 3.gün hiçbirşey olmamış gibi Fink fink geziyordum :D
0 oy
tarafından
Safrasi alındı direkt annemin 2 gün yatmıştı o durumuna göre değişir geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 353 göst.
12 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde uykusuz anne (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Almilayla (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 203 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,607 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 328 göst.

Kategoriler

1,474,107 soru

24,134,573 cevap

334,222 kullanıcı