0 oy
540 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
Kızlar az kaldı lohusa cinneti geçirip herkesi birbirine katıcam :) bebeğimin göbeği ağrıyor yani dündendir kan olmuş biraz pansuman falan yaptım ve dündendir 6 7 kere büyük tuvaletini yaptı bebeğim daha 12 günlük. Dün akşam kayinvalidem gelmiş yanıma çocuk doymuyor çocuk ondan ağlıyor dedi bende kaç gündür emip doyup uyuyan çocuk bugün emmiyor ağlıyor diye sütümmu yok dedim çıkardım sıktım aktida sütüm. He var ama su gibi sütun demekki yaramıyor diyor :) cinnetler geliyor az kaldı az bakalım nereye kadar. Bebeğim olunca çok bilmişlik yapmaya başladı oysa boyledegildi. Sanki kendi doğurdu evladımı en iyi ben düşünürüm farkına da vardırcam bunun. Kaç gündür psikolojimi bozdular iyice

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bire bir aynısını yaşadım kafayı yiyordum sinirden sütümü etrafa sikip eşime annesine gosteriyordum ama meğer doymuyormus aç mış benim yavrum :/ sütun fiskirmasi değil kalitesiymis önemli olan
(7,477 puan) tarafından
Öyle demezler ama yeter ki illa anne sütü olcakmış.  Mamayla büyüyen kadersizmiş pehhhh.. ister yarasın ister yaramasın anne sütü olcak k ana kafası işte.
(221 puan) tarafından
Canım bez sayısı güzel yanı büyük tuvaletinide düzenli güzel yapiyor
(1,390 puan) tarafından
Kalitesini nasıl ayarlıcakmışız peki canım. Benim de sütüm var ama bebeğim kilo almıyor :( sanrm benim bebeğim de doymuyor
tarafından
Ben ne yediysem olmadı kuzum :( mama başladık mecbur hem emziriyorum hem mana veriyorum
(1,390 puan) tarafından
Hımm anladım canım Allah yardımcın olsun, sağlıklı olsunlar da
-Reklam-
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Sakin ol cnm bunlar sürekli duyacagin laflar kaynanayi birak yolda gören komsular bile bu sacma sapan sorulari soracak hic duyma bile he deyip gec kendini uzdügünle ve stres yaptiginla kalirsin buda sütünün azalmasina sebep olur o yuzden takma bile
(221 puan) tarafından
Olmuyor bazen canım eşimide dolduruyor yemiyor karın bişey çocuğa sütü yetmiyor falan diyor o da gelip bana kızıyor yavrum fırsat verdikçe yiyorum ben 7 24 de bişey yiyemem ya :(
(2,066 puan) tarafından
Haklisin tatlim tabikide bol bol.incir hoşafi iç sen hem bebegin kilo alimina baktir esinle beraber git oda duysun ve kessinler seslerini
(221 puan) tarafından
Üzüm hoşafı olurmu inciri bulamam belki
(2,066 puan) tarafından
Olur cnm ama incir daha fazla süt yapiyor bide helva ye cnm bol bolda sivi tüket
(221 puan) tarafından
Tamam canım sagol
0 oy
tarafından
Ben o cinneti gecirdim kapilari carptim en son yuzlerine bizdede muhabbet uyuyan cocugu zorla uyandirma yuz kere dedim yapma yapma YAPPPMAAAA kocasini tembihlemis o gelmis uayndiriyor 10 gunluk bebek ya

Sonraki icatlarida hep onlar geliomus bebek onlara gidecekmis lafa bak ya beni cagirmak yok bebek gidicekmis gidemez dedim annesi olmadan sende gel demediler ya la :) enson kapilari carpuodum iste
(7,477 puan) tarafından
Bizdede  aynısı var özledim torunu getir der. Kendileri 1 ay gelmezler. Hamileyken kendi annem baktı Allah bin kere razı olsun. Hiç k ana torunu düşünmüyordu hamileyken evimiz yan yanayken pişi yaptı getirmedi bana.
(221 puan) tarafından
Benimkilerde alıp aşağı götürüyor :) artık peşine  bende takilacagim bakalım ne olacak
tarafından
Verme yada takil ben ilk gunler o aptalligi yaptim annem kendime getirdi o senin cocugun diye bide baktim memelerini ovuyo dedim asla yanliz birakmam bundan sonra
0 oy
(7,477 puan) tarafından

Ahhhhh bi zamanlar 40 'in içindeyken aynısını banada dedilerdi.  Lakin kulak asmadım mama vermek zorunda kaldım çünkü onlar yüzünden sütüm gitti gelmedi:( sadece ilk  40 gün anne sütü içti yavrum. 

(221 puan) tarafından
Takmicaksin canım yoksa sutde olmuyor bişey de inan. Ben sabır çekiyorum evladıma odaklanıyorum gecicek bunlarda
0 oy
tarafından

Ona neymiş kg alıyosa zaten sütün yararlı oluyodur kg almadıysa hiç ozaman konuşsun kontrole gidince kg almışsa gözüne gözüne sok ki bak demekki doyuyomuş benden iyimi bileceksiniz de sakın mama verme gerekmediği takdirde ben verdim ancak çok nadir bitek gece veriyorum onuda içmiyo zaten illede süt istiyo 

(221 puan) tarafından
Ben de sadece bir kere gece veriyorum canım hem emziriyorum hemde sagip kaşıkla veriyorum takviye olarak. Benden alıp aşağı götürünce tabi dayiyorlar mamayi çocuk 3 4 saat ağlamazmi yoksa. Sırf ağlamasın bana getirmesinler diye
0 oy
(193 puan) tarafından
Siz götürüp getire usuttunuz çocuğu deseydin sende vtobe çocuk bu herşey olur
0 oy
(843 puan) tarafından

Anne sütünün yüzde 80 i sudur. Ve ilk emmeye başladığında önce su ihtiyacını giderir sonra yağlı kısım gelir doyurur.  Söyle o kaynişine :D

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 2,496 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,540 soru

24,170,914 cevap

335,847 kullanıcı

...