0 oy
188 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (367 puan) tarafından
Merhab anneleer  . 6 aylik bir bebegim var ve yeniden hamileyim. Bi sure sok yasadim yani bu duruma nasil alisabikirim iki bebegimede yetisebilirimiyim dye ama cok sukur o psikolojiyi atlattim. Suan beni yiyen bir dusuncem var daha bu 6 aylik bebegime tam yetememisken doyamamsken bir bebegim daha olacak ya bu bebegime haksizlik mi yapmis olurum. Iki ve daha cok bebegi olan anneler dengeyi nasil kuruyorsunuz bir digerini digerinden cok seviyormusunuz

6 Cevaplar

0 oy
(8,005 puan) tarafından
Annelik öyle bişey ki bir çocuğu daha çok sevmek diğerini az sevmek gibi sevgi bölünmesi yapamıyor bence (herkes için geçerli deyil bence) ikisinide esitseviyosun ikisine de eşit bağ kuruyosun o yönden hiç supen olmasın cnm 
-Reklam-
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Vallahi şöyle sevgi eşit oluyor onda şüphen olmasın ama illaki ufak olana daha fazla ilgi göstermek gerekiyor tabi normal şartlarda ama seninki peşpeşe olacak inşallah yardımcı olanın vardır 

Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Allah kolaylık versin 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Of bnm bı 4 buçuk bı 6 aylık var. Geciktim inşallah hamile değilimdir. İşin kötü tarafı bn hiç gecikmem
0 oy
(7 puan) tarafından
17 aylik ve 5 aylik 2 bebegim var bazen kafayi yeme derecesine geliyorum imkaniniz varsa bi ilk zamanlar yardim alın derim ilk 3 ay özellikle ama sonrasini dusunuyorum beraber oyniycak ve beraber buyuycekler ikiz gibi sonrasinda rahat ediceksin 
0 oy
(7,035 puan) tarafından
3 tane küçük bebişim var cnm biri 2 buçuk yaşında diğeri 1 buçuk yaşında en küçük 5 aylık hepsine yetisiyorum hepsini aynı anda uyutuyorum oyuncakları döküp ikisiyle oyun oynuyorum en kucugude pusete koyup arada ona surat ifadeleri yapıp konuşup gulduryorum hepsi uyuyunca da evimin temizliğine girisiyorum  yani ne yaparsam hepsine aynı anda yapıyorum :D ve en önemli sır doğdu andan itibaren uyku düzeni kur herşeyin saati beli olsun ve gerekirse bir süre diadi çıkıp gezme bile 
0 oy
(634 puan) tarafından
BnimDe 3 cnn ama yaramazlar küçüğüm daha 5 aylik

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ecenin annesiii (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,055 göst.
29 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,055 göst.
21 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 996 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,566 soru

24,302,763 cevap

344,151 kullanıcı

...