0 oy
1,848 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10,885 puan) tarafından
Ve eşim Bi kaç gün sonra yanıma gelicek  biz tatil amaçlı memlekete  geldik kaynanam ve kayinpederim de var.sorum şu  Eşim yakınlaşmak isterse nasıl duş alicami şimdiden düşünür oldum burda akşam 6 da sular kesiliyor ve sabah 7 buçuk 8 gibi geliyo o saatlerde kaynanamlar uyanık  onlar anlamadan duş almamız imkansız gibi bişey off keske eşim hiç gelmese aynı evde yaşayanlar vardır illaki nasıl çözüm buluyorsunuz  başım ağriyo bunu düşünmekten 

54 Cevaplar

0 oy
(1,294 puan) tarafından
Kız karı kocasınız ne var bunda kasma bundan daha doğal bir şey var mı 
(10,885 puan) tarafından
Bana sana normal de bunlar eski toprak normal olan şeyler bile bunlarda ayıp
(1,294 puan) tarafından
Koz bişey derse oğlunun gönlünü yaptım de gül geç :)
-Reklam-
0 oy
(14,210 puan) tarafından
Sabah girip sırayla yıkanın ne yapalım yani nikahlı kocan sanki onlar yapmıyor mu 
(10,885 puan) tarafından
Hahaha dimi başım çatlıyor kaç gündür bunu düşünmekten hem eşimi çok özledim gelsin istiyorum hende bu konular beni sıkıntıya sokuyoo
(14,210 puan) tarafından
Benzeri benimde başıma geldi napayım yani bize laf etmesinler oğulları durmuyor:D
0 oy
(402 puan) tarafından
Evlisiniz canım yerin dibine gircek birşey yok nezamandırda ayrısınız asıl onların sizi yanlız bırakmayı düşünmesi lazım. Kaynanam diğer eltimle bir otururdu. Kaynımda işi dolayısıyla haftada geliyordu o gelmeden görümcemlere falan giderlerdi rahat etsinler diye. Bende bir süre kaldım çocukları yıkarken eşimde birde veni kesele diyordu. Öyle hallediyorduk yani napalım. Eltimgile çok anlayışlıydılar ama bana aynı davranışı göstermediler malesef. Kocamı 50 gün görmemişim adam gelmiş tüm sülale toplanıyorlardı.
(10,885 puan) tarafından
Aynı dert bencede var şimdi eşim gelsin bütün köy gece 1e kadar gitmezler eminim
(402 puan) tarafından
Halbuki bilseler ki asıl kendi çocuklarının işi görülüyor ama nerde. Ben yeni doğum yapmıştım canım memlekete geldim doğumdan 10 gün önce annemde kaldım eşim işinden dolayı bebeğimizide 52 günlükken gelip görebildi. O gelincede doğal olarak kayıvalidegile geçtik normalde ben annem de kaldım. Eşim yoktu ama doğumda onlarda hiç yardımcı olmadılar doğum yapınca bir kere geldiler bir daha kapımızı çalmadılar. Sonra da eşim gelince görümcem dediki anne biz kalkalım çocuk ne zman dır karısı görmüyor dedi. Kaynanamda diyorki evlerine gidince görsün istediği kadar. Ben zaten doğumdan sonra ilk ilişkiden korkuyorum yani istemiyorum ama eşimde haklı olarak özlemişti. Anlamıyorlar işte. Ay bende ne dertliymişim. :)
0 oy
tarafından
Valla yikanmas durusamda kaynanan cunup geziyo sanarrr bunlar yapiyo yikanmiyo der yikann
(10,885 puan) tarafından
Valla benimkide der
0 oy
tarafından
Kız bir tane demir gibi bir şey var suyu ısıtmak için  soyle eşine alsin sonra bir tane kova al odana içini su doldur iki tane de olur isinizi bitirdikten sonra elektriğe tak ısınsın kovayı al git tuvalete tuvalete el yıkama yeri var mi orda al dusunu hemn 
(10,885 puan) tarafından
Kız bu köyde Bi kadına öyle elektrik çarpıp olmuş söylediğin şeyle ondan dolayı eşim hiç almak
tarafından
Demire koymayacaksin plastik olunca bir şey olmuyor
(10,885 puan) tarafından
Kadın dalgınmış herakde kovaya elini koymuş su sıcakmı diye elektrik çarpmış her türlü eşim almaz onu aslında insan dikkatli olursa o çok avantajlı Bi alet
tarafından
Allah rahmet eylesin ya çok üzüldüm.
Ablam yeni aldı yurtdisindan geldi evlerinde ki kombi acilmamisti kullaniyor şimdi memnun
O zaman ona soyliyim yapmasın öyle bir hata
0 oy
tarafından
2 çaydanlık kaynat köy kovaya hemen 5 dakika onlar kalkmadan al dusunu
(10,885 puan) tarafından
2 caydanlikla olacak iş mi kız
tarafından
Kız kaynar suyla yikanmican ya üstüne soğukta ekle  bir kovayla yıkan sende anaaaa suda beğenmiyor jsjs
(10,885 puan) tarafından
Hahahahah kız Allah seni
tarafından
Sen belli kocaya vermemek için bahane uretiyon:))))))
(10,885 puan) tarafından
Yok kız verecem çok özledim kocami ahahah
0 oy
(30,256 puan) tarafından

Bunda utanılacak bir durum yok kaynan kayntan siz evdeyken utanmıyor yapıyorsa sizde rahat davranın. Gece kalkıp banyonuzu yapın kapınızı kitleyin işinize bakın niye yaptın diyede soracak halleri yok ha baktın o kadar degisik tepkiler aliyorsun kocani al cik git evine

(10,885 puan) tarafından
Kız onlar tepki vermeseler bile ben utanırım hem sular akmıyor 6 dan sonra kova kova su depoluyorum yinede yetmiyor valla namaz kılan biriyim olmadı mecbur sabah dusumu aljcsm ana rezilde olacam
(30,256 puan) tarafından
İşini yapar yapmaz gece al telfonunu yanına aç ışığını gir banyoya al dusunu uyu bu bir zaruret değil cünuplu kalman doğru olmaz
0 oy
(2,809 puan) tarafından
Eşin ayarlasın sabah annesini babasını bi bahaneyle dışarda oyalısın sen 5 dakkada alıp çıkarsın
(10,885 puan) tarafından
Öyle olacak büyük ihtimalle
0 oy
(1,701 puan) tarafından
40 gün de epey bi zaman olmş canm eşinde haklı yani e kaynanalarda anlayşlı olsun eşin desn az bi. Dolaşak gelek gdin bi yere halledn yada ne bilm suyunu önceden doldr bişeyw ısıt koy banyo ya her akşam aynı saatte mi. Gidiyo 
(10,885 puan) tarafından
Valla eşim banyosunda yapar çıkar hiçte bisey demez
Ger gün saat 6 da gidiyo
(1,701 puan) tarafından
Anlayşlı olmalarnda fayda var da işte
Neden sürekli gidiyo bunn amacı ne
(10,885 puan) tarafından
Buradaki şu doğal kaynak suyu şebeke değil belediyenin alt yapısı yok insanlar kendi çabalarıyla köye şu getirmişler ve bütün evlerde bahçelerde şu var hatta çeşmeler akşama kadar açık boş boş akiyo ve fatura odemiyorlar
(1,701 puan) tarafından
Aaa güzel de akşam gtmrsi kötü olmş e akşam banyo yapamaz bişi yapamaz zor olr kız
Allah size yardm etsin
0 oy
(725 puan) tarafından
Büyük bidon kova falan varsa doldur gece kalk azıcık tüpte yada ketilda falan ısıt abdest al
0 oy
tarafından
Eşin zaten yoldan gelecek canım malum havalarda sıcak duş almam lazım sular varmı falan diye ortalığa konuşsun sende çocukları banyo yaptır kaynanada söyle anne çocuları banyo yaptırırken üzerim battı çocuklara bakıverde bende hemen bir duş alıp çıkıyım de.
0 oy
(598 puan) tarafından
Ay ne kascan be yapacak bir şey yok gir al dışunu ne olacak 
0 oy
tarafından
Aman esin sonuçta sal gitsin ne olacak ki kacta alırsan duşu 
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Ben hic umursamam yani herkes evli ayni seyi yapiyoruz ne varki bunda valla kalkarim sabah erkenden mis gibi dusumu alir odama gecerim bir ayıp olarak gormuyorum bu durumu 
0 oy
(735 puan) tarafından
Sende 10 gb falan olunca üzerine bişe dök deki benm duş almam lazm üstüm mafoldi falan anca öyle olur 
0 oy
(280 puan) tarafından
Cnm çocuğu yıkıycam de gir hemen kendi hemde cocugunu yıka
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Girin yapin banyonuzu utanılacak bi şey değil. Helaliniz sonucta. Kimseyi rahatsız etmediginiz sürece problem yok. Sonucta bu isi yaptığınızı herkes biliyor evlisiniz:))
0 oy
(2,105 puan) tarafından
Teyemmüm alırsınız hdhdhdjd neyse işin şakasi bu :) boşver ya dert etme aralıklı girersiniz ya da banyoyu yikiyormus gibi yaparsın:)  aklimada bişey gelmedi ki :)
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Yorumları okudumda hiçbiri sana uymuyor anlaşılan en güzeli teyemmüm al sabah su gelince gir çık millet senimi gözetliyor takılma bu kadar 
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Eşin banyosunu yapsın banyodan çıkınca sana desinki karı kalk banyoyu yıka ben banyo yaptım çıktım saçımın falan kılları banyo yüzünde kaldı desin. Sende hemen git banyoyu yıkarmis gibi dusunu al eşinin banyodaki havlusu ile de kurulan aynı kiyafetlerini geri giy birazda islat üstünü çık ayy banyoyu yıkarken de heryerim su oldu gidiym de değiştireyim de. Olsun bitsin :D 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,187 göst.
23 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 608 göst.
10 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 534 göst.
31 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 2,036 göst.