0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 36 haftalık hamileyim. Belimden aşağıya sancı vuruyor. Vajinama da vuruyor çok canım yanıyor açıkçası. Arada bir vurup geçiyor öyle dakika falan tutmadım. Kabızmışım gibi oluyor. Bebek de bir garip. Hareklerinden anlamıyorum kasılıyor sanırım. Hareket ettikçe bağırasıö geliyor o derece can yakıyor. Geçen hafta hastanede yattım. 1 cm açılmam ve sancım vardı. İlaçla durdurdular eve gönderdiler. Acaba açılma var diye mi oluyor, doğum yakın mı yoksa yalancı sancılar mı. Bir de Bi kaç gündür adet olacak gibi ağrım oluyor. Normalde adetime 3-4 gün kala böyle hissederdim. Böyle olup doğumu yakın zamanda yapan var mı 

4 Cevaplar

0 oy
(4,088 puan) tarafından
Bence hemen hastaneye git düzenli aralıklarla sancı gelip gidiyorsa başlamış doğum 
tarafından
Hiç suyum ve nişanım falan gelmedi. Böyle olup da doğum başlar mı ki yaa
(4,088 puan) tarafından
Tabi ki su doğuma kadar gelmeyebiliyor patlatıyorlar  nişan da aynı şekilde sancılar şiddetlenince birden geliyor
tarafından
Anladım çok sağ olun. Pazartesi kontrolüm vardı. O zamana kadar dayanırım dedim gün içinde de oldu ama şu an şiddetlendi bayağı. Cevabınız için tekrar teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Daha önce açılma var diye durdurmuşlar riskli cnm biz  ne desek olmaz bi doktor kontrolüne git
0 oy
(14,144 puan) tarafından
Ne duruyorsun acilman da varmış hastaneye git hemen kiz
0 oy
(4,315 puan) tarafından
Panik olmayın sakın olun simdi stres sancınızı arttırır sanci araliklarina bir bakın, yalancı sancı olma ihtimali yüksek artık son haftalardasiniz, geçen hafta açılma olduğu ve durdurulduğu için muayene olmanız en doğrusu, yada iletişimde olduğunuz doktorunuz varsa görüşün.
tarafından
Çok sağ olun. Devlete gittiğim için doktorum yok maalesef. Hatta kendi doktorum bana randevu vermesine rağmen izne ayrılmış. Ama şu an daha iyiyim. Sanırım yalancı sancıydı. Şu an sadece alt taraflarımda acı hissediyorum. Cevabınız için teşekkür ederim :)
(4,315 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah vaktinde sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız.
tarafından
İnşallah aminn

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
+1 oy
1 cevap 97 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 516 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (847 puan) tarafından soruldu
+1 oy