0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (658 puan) tarafından
Kızlar doktor doğumu durdurmaya çalışıyoruz ama durmassa doğum yaptırırız dedi ama yeni doğan bölümünde yer yokmuş devlettede yokmuş oğlumu başka hastaneye sevk etmek zorundalar dua edin neolur oğlum sağlıklı doğsun kucağıma versinler götürmesinler başka hastaneye öpüm koklayım kuzumu doya doya

4 Cevaplar

0 oy
(2,047 puan) tarafından
Beraber başka hastaneye gitseniz bırakmıyorlar mı aynı yerde olurdunuz, Allah yardımcın olun canım sağ salim al kucağına 
(658 puan) tarafından
Doktorum burda diye bırakmıyorlar bir hastane dışında yeni doğanda yer kalmamış dediler ben burda o orda deliricem ağladığımı görünce doktorum halletmeye çalışıcam dedi i inşallah yer bulur bize
(2,047 puan) tarafından
Canım doktorunla konuş bebeğini göndermek yerine baska hastaneden kuvöz getirsinler o zaman bende giderim de canım pahasına giderim de bebeğinin sağlığından önemli değil tabiki doğum gercekleşmek üzereyse bırakmazlar bebeğinde daha iyi olan hastaneye gider sende gidersin aman gözünü seveyim şu değerli vakitlerini ağlayarak geçirme bebeğin alıyo hepsini onunla konuş ikinizde sakin olun elini karnına koy ona kocaman nefes alarak oksijen gönder sakinleşsin oda sonra elıni gezdir karnında süreci anlat onunla paylaş bak cok iyi gelecek kuzum
(658 puan) tarafından
Tamam yaparım ama hastaneler yarış halindeler yapmazlar dua ediyorum doktor yer bulsun aynı hastanede diye inşallah olur
-Reklam-
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Kaç haftalık cnm
(658 puan) tarafından
35+1 canım inşallah sağlıklı doğar kuzum
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Canım bence bebeyi ayrı hastaneye yolicaklarını seni yolasınlar küvez olan yerde doğum yapmış olursun 
(1,818 puan) tarafından
Sağlıkla kucagına alırsın inşallah ozaman hiç endişelenme bn 25.26 sanmıştım inşallh herşy güzel olck
(658 puan) tarafından
İnşallah canım sağol bir sıkıntı olandan kucağımda olur kuzum Allah'ın izniyle
(1,818 puan) tarafından
İnşallah öylede olucak sakın strese strese grip  üzülme bebişide üzme
(658 puan) tarafından
Tamam canım sağol desteğin için :)))
(1,818 puan) tarafından
Rca ederim cnm :))
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Kuzum baska sehire git ozaman baska akrabanin yanina var git ordaki devletde dogur ozaman vakit vsrken arastir akrabalarin arastirsin
(658 puan) tarafından
Kuzum ben özelde yapıyorum doktorum sabaha kadar uğraşmış benim için bebişim doğarsa ayrılmayalım diye üzülmeme dayanamamış yer ayarlatıyormuş Allah razı olsun doktorumdan
(3,022 puan) tarafından
Ayy hadi inshallah da o nasil ozelmisyer yokmus
(658 puan) tarafından
Bu hastaneye çok fazla hasta geliyor ve çoğu benim gibi sıkıntılı hamile ve doktorum hastalarıyla çok ilgi çok şükür sürekli arayıp bilgilendiriyor beni doğumumu tetikleyen de kanımda enfeksiyon varmış sancılar devam ederse doğumu başlatıcakmış 35 haftalığız şimdi deli gibi küvez için uğraşıyorlar
(3,022 puan) tarafından
Bakale bacim bol bol sut yogurt peynir ye eger dogumun baslicaksa bu bebegi gelistiriyor ben deli gibi gunde 1 litre yogurt 1 koca jalip peynir be yogurt yiyodum oglum 3420 dogdu benim ogluma zayif olcak demislerdi bende hep yedim iyi dogdu oglum
(658 puan) tarafından
Bende hep süt ürünleri tükettim hastanede bulamam demiştim çok şükür bir kase dolusu getirdiler az önce ama yetmez sabahları tuzsuz peynir yerdim kahvaltıda vermediler sütlü tatlı aldırıcam eşime

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 197 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,735 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
4 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
12 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hg99 (798 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 326 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tgrlsima (191 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,309 soru

24,181,619 cevap

336,346 kullanıcı

...