0 oy
1,537 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Evleneli 5.5 sene falan oluyor ben de okuldayken bilgi yarışmasından çeyrek altın kazanmıştım bi tane de top küpem vardı bebeklik küpesi iki yıl önce falan sordum anneme benim çeyrek vardı diye o da dedi ki düğünde ablangil taktılar onu sana. Bi ablam küpemi takmış biri de çeyreğimi ablamgilin o zaman durumu yokmuş annem de vermiş siz takın bunu diye değilse evli ablam bilmez benim çeyreğim oldugunu yoksa bile 200 lira falan borç verebilirdi annem öbür ablam da okuyor olunca parası yok diye ona da küpeyi sen tak demiş. O zaman yüzüne bişey demedim annemin ama ***** yerine koyulmuş hissediyorum kocama da demedim böyle yapmşlar diye desem çünkü küser muhtemelen. Eşim de biliyordu demiştim çeyrekle küpem var diye aklına gelir de sorarsa bilmiyormuş gibi yapıp sorarım diorum anneme çeyrek nerde diye çünkü bildiğim halde söylemediğimi duysa kızar niye söylemedin diye. Anneme de eşim sorarsa bilmez gibi davranırım diyeyim diyorum onlar için normal ama ben kandırılmış hissediyorum yoksa para da takabilirlerdi benim olanı bana takmaları enayi yerine koymak gibi bişey siz olsanız ne tepki verirdiniz 

47 Cevaplar

0 oy
(387 puan) tarafından
Kuzum kocamla ne olursa konsuruz burda abartlacaq bi sey yok.ben ablamdan hic bi sey istemem durmu iyi olsa bile nede bu durumda darilmamda kocamida ilgilendirmez onlar bana ne takdi ne takmadi 
-Reklam-
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Ben de bekarken ceyrek biriktiriyodm nisanimda annemle babama verdm bana takin diye o ara yoktu onlarda ayip olmasn kendilerini kotu hissetmesinler diye. İlerde kardeslerime kendileri takar belki ama ben sorun etmem. Kimisi esitlikciyms bir cocuguna ne takiyosa oburune de aynisini takarmis ama bizde oyle degil 
(12 puan) tarafından
Ben de bişey demedim zaten başka bir konu oldu ordan aklıma geldi ondan sordum değilse bişey yok haber etseler iyiydi
0 oy
(994 puan) tarafından
Bence çok normal Bir durum.aile arasında olur .annen çok yapici biri.ankadigim kadarıyla.ben olsam sormazdim bile ne olduğunu 
0 oy
tarafından
Eşine hiç anlatma annen en doğrusunu yapmış erkek tarafının eline fırsat geçmiş olurdu eğer ablan takmasaydi . Ablan Bi çeyrek bile takmadı derlerdi o yuzden bu konuları eşine bile deme gün gelir başına kalkar 
(12 puan) tarafından
Demedim zaten öncesinde söyledim hatırlar diye dedim
0 oy
(6,156 puan) tarafından
Esin neden küsecek onu anlamadim esin babasinin evinden mi getirmis ablan takmış?

Sende abartma evlenmiş gitmissin aile kardessizniz olabilir   5.5 yıl icine bunumu dert ettin heyy Allahımmm
0 oy
tarafından
Benim ablamlar bana aynı şeyi yaptı sonra diğer ablam evlendi ona takı taktılar çok kirildim ama belli etmedim 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 664 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nermn58 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 301 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,730 göst.
0 oy
13 cevap 933 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu