+3 oy
756 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,236 puan) tarafından
Hiç başımıza gelmeyecek gibi konusmak ne kolay. Demişler ki insan sınanmadıgı olayda günahkar sayılmazmıs ne dogru. Herkese bi nefeet bi celallenme.bi durun düşünün yarın Allah bana verse ne olur diye  birini yaftalamak bukadar kolaymı????...

18 Cevaplar

0 oy
(2,448 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ne güzel konuşmuşsun +++
-Reklam-
+1 oy
(9,236 puan) tarafından
Postu kapatan bacım uyarı verme.gel yoruma ismine bakmadım ama denk geliriz elbet.kalbın mı fesat ne
(9,236 puan) tarafından
Korkak
0 oy
(14,153 puan) tarafından

Noldu yine hergun olay:)

(14,153 puan) tarafından
Yok kapanmis heralde yorumları okumadım bende
(14,153 puan) tarafından
Tabi dikkt etmek lazım Allah'ım korusun ucbyasina girecek oğlum cam açamıyorum ben de hep yanindayken
(9,236 puan) tarafından
Bir anlık dalgınlık işte kim yavrusunu kaybetmek ister
(14,153 puan) tarafından
Allah'ım korusun
tarafından
Tabi ki çok çok dikkatli olmalıyız ama işte anlık bir şey o yazılmış ona. Evlat öyle vefat edecek anne baba o acıyı tadacak. Çok zor. Rabbim imtihanımızı kolay eylesin
0 oy
tarafından
Gene kime ne olmuş kiz
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Valla ben de şok oldum nasıl böyle kolay yorum yapılıyor her suçu kadına atmaya alışmışız ama yaşayan kendimiz oluyoruz 
0 oy
tarafından

image

Ne oldu burda yıne ebbdhd
tarafından
:)))))))))
(9,236 puan) tarafından
Şuursuzca suclamıslar canım ya bana degıl ama
(11,998 puan) tarafından
Senin yorumlarına bayılıyprum
tarafından
Kımı suclamıslar yıne evde kocalarına oteye gıt dıyemenler :D

Bende sana bayılıyorumm ♥️♥️
(14,153 puan) tarafından
Ahaha gözde ya ☺️
0 oy
tarafından

Baktı tepkı alıyor anında VINNNN TURİZM :D

(9,236 puan) tarafından
Ahah aynen
0 oy
(10,950 puan) tarafından
Uzmuşler bu kizçeyi noldu yine kim ne dedi 
(9,236 puan) tarafından
Yok kız bi annenjn bebegı veffat etmiş camdan düşmğşte burdan biri saydırmıs kadına
(10,950 puan) tarafından
Ben görmedim onu
0 oy
(11,998 puan) tarafından
Az önceki haber mi.....
(9,236 puan) tarafından
Ewet canım insanlar acımasız
(2,362 puan) tarafından
Ay mereka etim bendee
0 oy
tarafından

Yine ne oldu kız :angel:

0 oy
(14,454 puan) tarafından
Kız bu çocuğunu 6 ay bırakacak olan için mi diyon o hak ediyo bence az saysın da millet hatasından dönsün yazık sabiye
(1,522 puan) tarafından
Yok bı bebek annesinin temizliğe gitti evde balkondam düşüp ölüyor kadında diyor ki anne suçlu çocuğu tek koymuş
tarafından
Yok ona demiyor bebek vefat etmiş diye post açıldı ya
(14,454 puan) tarafından
Onu görmedim kızlar ben. Pardon o zaman. Hangi anne evladını kaybetmek ister ben 10 sn arkamı döndüm abartısız kafasına ütüyü çekti benim kız verilmiş sadakamız varmış çizik ile atlattık. Ana bağlı her şey
tarafından
Kesinlikle öyle. Rabbım kimseye yaşatmasın
(9,236 puan) tarafından
Yapıyolar vallahi
0 oy
tarafından
Camdan düşen bebek için açtın sanırım postu. Valla haklısın canım. Kim ister evladının ölümünü. Ne olursa olsun araştırmadan yargılıyoruz. Rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Bizlere de vicdan merhamet versin 
tarafından
Ne oldu kız kimin bebeğine ne olmuş ☹
(14,153 puan) tarafından
Bir kadının 2.5 yaşındaki çocuğu temizliğe gittiği evde balkondan düşmüş bende yorumlara bakmadım ama kendi evd enasil tek bırakır yazmıştı bende dedim evde tek bırakmamıştı Rabbim sabır versin kim ister öyle olmasini
tarafından
Ahhh çok üzüldüm yaa Amin canım kimse istemez öyle olmasını Rabbım bütün evlatlarımızı korusun inşallah çok zor bir acı
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Hemen postu kapattı geri umarım yaptığının yanlış bir şey olduğunu anlamıştır zira kalbinin o kadar kötü olduğunu düşünmek istemiyorum 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bazıları işte laf olsun torba dolsun hesabı hiç empati yapmadan konuşuyolar kaza bu hepimizin başına gelebilr kim razı böyle bişeye allah akıl fikir versin
tarafından
Hangi post canım nerde ben görmedim
(1,453 puan) tarafından
Sildi cnm postu adanada mı nerde kadın evlere temizlige gdiyormus 2 yaşında çocucugunuda götürmüş yanında o iş yaparken çocuk 4. Kattan düşüp vedat etmiş buda sallıyo işte nasıl anne nasıl insan bn evimin işini bile yapmıyorum çocugum için diye sanki kadın keyfine yapmış oda bir anne o istermi evladını kaybetmeyi
(9,236 puan) tarafından
Sildi demeyelim de linç yiyince kactı
0 oy
tarafından
Malesef bazıları bu konuda düşüncesizce davranıyor bilmiyorlar ki melekler ağzımızdan çıkan her söze amin. Diyor 
0 oy
tarafından
Ohoooo oğlum beşikten düştü akşamına koltuktan düştü.

Ama millet sanki ben bebeğime bakamiyormusum kimi konuştu hatta biride demiş aklım kcanda olan çocuğa oluyor kim isterki evladının tek tel sacina zarar gelsin
(9,236 puan) tarafından
Bak bunu hatırlıyorum düşmeden bebek varmı
tarafından
Kimse istemez evladı zarar görsün bak 2 gündür dış granulu aldım oğlum öyle sakin ki sabahtandir vijdan azabına girmişim neden daha önce almadım diye
0 oy
tarafından
sözde herkes kadın dayanışması der ama en çok kadınlar birbirini yerden yere vurur 
(9,236 puan) tarafından
Lafta o canım sorsan en ıyı anne o
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Bekara karı boşamak kolay gelir
(9,236 puan) tarafından
Bencede canım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 797 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rabia2 (426 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 309 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Z.bekar (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 242 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Busrabusra0 (954 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 581 göst.
19 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,461,238 soru

23,956,005 cevap

325,437 kullanıcı

...