0 oy
188 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (873 puan) tarafından
Kızlar ne yapıcam bilmiyorum önceden anne baba dede mama gevelerdi ama artık sadece baba diyor dediğim herşeyi anlıyor kumandayı getir telefonumu getir dediğimde getiriyor dışarı çıkalım mı dediğimde heyecanlanıyor  ayakkabısını getiriyor oyun oynuyoruz ama bir türlü konuşmaya başlayamadı psikiyatriste mi götürsem diye düşünüyorum artık yada beklemeli miyim bilmiyorum Bi akıl verin bana kızlar 

4 Cevaplar

0 oy
(14,412 puan) tarafından
Anlatamadığı için ağlıyor kuzum yapacak bişey yok
(873 puan) tarafından
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor gerçekten bilmiyorum
(14,412 puan) tarafından
Valla kuzum yeğenim var 27 aylık konuşmuyo çocuk
Herşeyi anlıyo maşallah çok akıllı ama anlatamadığı için ağlayıp duruyo bilemiyorum ne yapacağız
-Reklam-
0 oy
tarafından

Arkadaşımın kızı da aynıydı canim pedagoga götürduler hiç bir sorun çıkmadı sonra bi anda konuşmaya başladı,hatta dalga gecmistik konuşması için senin cebinden para çıkması lazımmış diye:D

(873 puan) tarafından
İnşallah buda öyle bişey dir diye bu şekilde çok söyleyenler oldu birden konuştu takma kafana diye umarım buda öyle birşeydir
tarafından
Kafana takma ama telefon falan çok vwrme kuzum sen otur başına oyna,bol bol konus inşallah konuşur merak etme sen☺❤
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Kız sakiklr şakir konuşmasını bekliyorsun daha küçükler benim kızımda 21 aylık bu arada anlatamadıkları için ağlıyorlar bide 2 yaş yaklasiyor ya sendroma giriyorlar sendroma duruo dururken de agliyormus galiba erken başladı bizdede yani şakır şakır konuşmasını bekleme zaten psikiyatri falan götürme bak ben beyine gidiyorum kızımın konuşmasına baktılar doktor gayet güzel dedi dediğin gibi sadece aralarda değişik şeyler söylüyor bir kelimeyi bussuru tekrarlıyor ama herşeyi anlayıp yapıyor 
0 oy
(15,139 puan) tarafından
Pedagog yerine şöyle bir iki ay sen üzerinde dur balım konuşmasının tv telefon tamamen uzak tut kendin de açma izlemek için yanında. Kitaplar alın öyküleme yap büyük sorular kitabım var mesela onunla oynarken o kitaptaki figürleri anlayacağı seviyede hikayele. Sen ne kadar konuşursan onu birey olarak alır muhabbet edersen o kadar cabuk açılır olmadı gidersin o zaman pedagog a

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 270 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
22 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (790 puan) tarafından soruldu
+6 oy
62 cevap 1,488 göst.
+1 oy
16 cevap 576 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Emine S (18,630 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,292 soru

24,137,246 cevap

334,362 kullanıcı

...