0 oy
283 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından

Annem koca bir poşet bu erikten göndermiş ne yapabilirim bu erikle yoksa kötü olur

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Marmelat yapabilirsin sanırım çekirdeği zor çıkan erikten 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Komposto yap çok güzel oluyor canım bizim burda da çok daha olmadılar bekliyorum olsun da yaparım bende kavanozlara koyup dolaba atıyorum 
tarafından
Bende onu diyecektim sen yazmışsın aşkım benim oglanda çok sever erik kompostosunu bende yaparım :) ❤️
tarafından
Çok güzel oluyor balım bizim burda çok var bunlardan ayı çok gelip yer geçen de bir ağacı komple devirmiş vallahi ☺ ağzının tadını biliyor kuzucuk yakın olaydıkta gondereydim kuzuma
tarafından
Ahahaha ayı haaa valla onlarda ağzının tadını biliyor çok fenalar hulyammm dikkat edin canım ☺️❤️

Sağolasın Allah razı olsun balım göndermiş kadar oldun canım benim ❤️❤️❤️ düşünmen yeter :)
tarafından
Balım alıştık artık onlarla akraba olduk bu yıl çok kurt ve ayı ☺
0 oy
tarafından
Tursu yap canim harika bi lezzet
0 oy
tarafından
Güzelce kaynat. Ara ara karıştırarak. Sonra (ben azerbaycanlıyım türkcem kısıtlı sen anlamaya çAlış:)) sonra delikli leğen gibi olan var ya ona tök bırak soğusun. Soğuyunca elinle bastırarak süz ve küçük balonlara yığ. Turşu olur kışda balık yanına güzel gider. 

2-ci . Aroma yapa bilirsin. Ama renglendirici ve tatlandırıcı başka meyve şart. 3 kiloluk bidona 1buçuk bardak şeker, bir avuc erik, bir avuc çilek tök. Sonra suyu kaynar kaynar dök ve sıkı sıkı bağla ağzını. Kalın yun adyalla bük 1 gün beklet. Sonra koy kışda açar içersiniz 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Yıka buzluğa at,kışın komposto yaparsın kuru kaygısıyla birlikte
0 oy
tarafından

Pestil yap:Diyice kaynat sonra suzekten gecir yağlı kağıtlara ser incecik sonra kurut mükemmel oluyor,annem geçen sene yapmıştı bana ama bu sene erik yokmuş☹

0 oy
tarafından
Üzüm eriği mi o ekşili olan çok güzel marmelat meyve suyu olur 
0 oy
tarafından
Buzluğa köy canım komposto yaparsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 205 göst.
0 oy
11 cevap 370 göst.
25 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 641 göst.
14 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Misafir67 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 361 göst.
8 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Kbrpymylmz (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,031 soru

24,119,322 cevap

333,384 kullanıcı

...