0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 yaşında daha öncede kestirmezdi ilgisini farklı yöne falan çekerdik öyle böyle kesiyordu eşim berbere asla gitmiyor aklı cikasiya ağlıyor esimede kestirmiyor artık çok uzadı sıcakta çok bunaliyor ve şekilsiz duruyor nasıl kesicez kızlar ya varmı Fikri olan

8 Cevaplar

0 oy
(7,979 puan) tarafından
Uyurken denediniz mi cnm biz bı ara öyle yapiyoduk 
tarafından
Geçen gün dedim eşime uyurken keselim diye de şekilsiz olur diyor uyaniverirse dahada kestirmez kalır yarım yamalak bilemedim kuzum ya
(7,979 puan) tarafından
Vala cnm biz uyurken yaptık bı ara taş kafa dedikelri varya altari birazdan kısa onu yapiyirduk anca öyle oliyirdu
(7,979 puan) tarafından
Bide banyoda yada balkonda suyla oynarken denesenize belki kestiri
tarafından
Tek çözüm o herhalde kuzum kaç yaşında şuan  makina ses çıkarıyor mu sizin bizimki ses çıkarandan
(7,979 puan) tarafından
Bizimkide ses cikariyo cnm iki buçuk yaşında alıştı ama öncesinde çok çektik makasla kesemiyormu eşin daha kolay olur
tarafından
Makasla durmuyor bir yerinw falan denk gelir risk alamıyoruz dediğin gibi uykuda deniyelim yarın saol kuuzn ❤️
(7,979 puan) tarafından
Nedemk cnm olmadı uyurken makasla kışların hiç yoktan iyidir
-Reklam-
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Aynı dert bendede var 3 yaşında ama asla kestirmiyor napcam bilmiyorum çok agliyo korkuyo of
tarafından
Sorma ya gören cocugun saçları uzamış kesin kesin diyor kestirmiyor da korkuyor işte anlamıyorlar çocuğa yazik günah saclarida çok sık öyle böyle değil kaşınıyor terden günde 2 kez banyo yapıyorum saçları yüzünden
(1,369 puan) tarafından
Benimki banyodada agliyo
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Çocuk kuaföroeri var onu denediniz mi 
tarafından
İçeri girmiyor çocuk anlıyor başka bir adamı görünce ortamdan anlıyor yani şuana kadar kaç defa gittik koltuğa oturtamadik kapıdan döndük hep
(3,460 puan) tarafından
Onlar oyuncakla falan ikna ediyolar, koltukları da araba gibi falan çocukların çok hoşuna gidiyo aslında
0 oy
(13,439 puan) tarafından

Ben ebebekte calisiyordum bebek kuaforu vardi orda. Valla getiriyolardo cocuklari ne durmayan cocuklar ama anne kafasini tutuyordu baba bacaklarini biz kollarini :D cocuk agla bagris kiyamet kestiriyodu. Berbere goturup 3e falan vurdurcaksin o zaman canim sekline bakmiycaksin

tarafından
Yaa e bebekte varmı ben hiç görmedim bütün magazalarda varmı acaba kuzum ya
(13,439 puan) tarafından
Hayir canim kapandi yok artik kapattilar hepsini. Istanbuldamisin
tarafından
Samsun canım
(13,439 puan) tarafından
Anladim canim istanbulda bebek kuaforu actilar burdaysan oneriyim diye sordum
0 oy
(4,726 puan) tarafından
Benim oğlan da 3 buçuk yaşında oda kestirmiyor bayramdan önce keselim dedik çok terliyor diye 2 saat eşim uğraştı önce makasla incelti makina işi kolay olsun diye çocuk makine sesini duyunca kaçıyordu en son sinirlendim aldım kucağıma bacaklarını bacaklarımla ellerini de ellerimle tuttum eşimde kafasını tuttu kesti zaten iki türlü de ağlayacaktı bari ağlaması boşa gitmesin dedim 

Sonra aynanın karşısına geçip babam kesti çok güzel oldu diyip durdu ☺️

3 yaşına kadar ben bile kesiyordum son 5-6 ayda değişti paşa bey 
tarafından
Yaa maşallah yerim yakışıklıyı bende öyle yapicam sonunda başka çare bırakmadı maalesef ☺️
0 oy
tarafından
uyurken makasla kes. yada arabali kuaforler var oraya gotur onlari sever
tarafından
Makasla şekil almaz kuzum çok gür saçları var . Arabalı kuaför olabilir yada makinayla uyurken kesmeyi deneriz başka çare yok
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Benimkide 2 yaşına girince kestirmemeye başladı çok ağladı ramazan arefesinde götürdük perişn etti bizi :D o günden beri kestirmiyorum korkudan kıvırcık kıvırcık uzuyo:D 
tarafından
Ayy yerim onu çok korkuyorlar niye böyle bu bebeler anlamadim :) kız olsa topla gitsin derim de erkek bebeleri olmuyor
0 oy
tarafından
Ayni sorun bende de var 1 yaşından belli ilk kestirdiğimizden belli canım ama biz bir şekilde sokuyoruz dediğin gibi aşırı ağlıyor gördüğü gibi oraya girmek istemiyor ama ben kucağıma alıyorum biraz oyalaniyor bak birsey olmuycak ben yanındayım diyorum..  eşim gelmiyor çünkü biliyorum biraz ağlasa hemen tamam abi bırak diycek ama ben öyle değilim babamla gidiyoruz babam geliyor yanımda ben oturuyorum bacaklarımı arama sokuyorum ellerini tuttuyorum babam kafasını tuttuyir ağlıyor afedersin sümukleri akıyor ama yaptırıyorum.. 4 5 ayda aşırı derece de uzuyor korktuğu için hemen goturemiyoruz . 4 5 gün önce götürdük durmadı ama subay trasi yaptırdık 1 ay sonra gene goturucem bakalım ağlarsa ağlar ilaki durucak.
tarafından
Şimdi yazdığını eşime attım psikolojisi bozulur travma olur diyor off napicam bilemedim kuuzn ya benim oğlan kapıdan içeri girmiyor korkusundan hemen anlıyor .evde deniyelim olmadı dediğini yapicam mecbur benim oğlanın saçlarında çok sık aşırı derece terliyor günde 2 defa bamyo yaptırıyorum saçları yüzünden şekilsiz duruyor birde off haftaysda annemlere gidicem 1 aylığına 1 hafta içinde kestiremezsem dahada kalır öyle
tarafından
Doğru söylüyor ama bizim kk de öyle bir durum olmadığını için görünce falan kaçıyor ama ben ona anlatıyorum senin ki yapmiycaz falan. Mesela o an araba oyuncak alicaz söz dediğimde sözümü o an dediğimi yapıyorum yani hem travma hem de sözün ne olduğunu anlasın diye diyorum.. hani aşırı uzundu birde eşimin saçları da ters çıkıyor oğlumun da oyle o tarafa babaya çekmiş ters doğru düzgün baglattirmiyor bir atsam görsen okafar uzundu ki sadece önden orta kısmını yani baglayabiluyiruz önden çok fazla uzuyor ondan yani canım. Başka yollu yok canım evde de olma o is biz hiç bir şekilde giremiyoruz berbere

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,437 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 470 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 725 göst.
30 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 552 göst.