0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Merhaba 24 gun once sezeryan dogum yaptim ve yaklasik 1 hafta oncesine kadar sutum cok guzel geliyodu sol gogsumden  150 cc sut cikariyodum neredeyse hed sagmamda ama sol gogsum suanda iltihap oldu mastit sorunu yasiyorum ucuda yara 2 gundur antibiyotik kullaniyorum gogsumu emzirmememi ve sagdigim sutu dokmemi soledi doktor bende ole yapiyorum ama gogsumden artik ilk gunler gibi dolu dolu olmuyo ve 70cc anca cikariyorum 4 saate bir sutum neden azalmis olabilir sag gogsumlede bebegim doymuyor extra sagip dondurdugum sutlerimden veriyorum sutum yine cogalirmi iltihap bitince yoksa bu sekilde azalip geri cekilirmi birde sol gogus ucum kahve olan kisim cok sert sanki icinde bole ceviz buyuklugunde bisi varmis gibi o neden olabilir bilen varmi

8 Cevaplar

0 oy
(28 puan) tarafından
Post yukari ciksin
tarafından
Bol bol süt yapıcı şeyler ye canim
-Reklam-
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Duşta saçlarını iki yana ayirip göğsünün ustunde taramak mastite iyi geliyormuş denemek isterseniz hemde süt kanallarını açıyormus
0 oy
(28 puan) tarafından
Post yukari ciksinnn
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bende mastit oldum. Ama dr bana bol bol emzir o gögüsten dedi. 
0 oy
(283 puan) tarafından
Bi defa mastit şikayeti ile hastaneye gittim antibiyotik krem ve antibiyotik verdi sütünüde verebilirsin dedi doktor size niye verme dedi acaba 
0 oy
(28 puan) tarafından
Bilgisi olan varmi
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Geçmiş olsn canm mastit kötü antibiyotik düzenli kullanmalısın doktorun dedıgı gibi onu mutlaka dök sakın ıcırme cocuga geçer iltihap.bende mastır olmştum duzeldı sut yapan seylere devame ttım bol bol emzırdım stresten uzak mis gibi uyku aşırı fayda edıyo.benım kız kardesımde ıcınden resmen peynır gibi gelırdı sonra 4 ay emzırdi bısry olmaz emzirirsin pes etme sagmakls bebegın rmmesı farklı oluyo o yızden cekılmiştir yda hala tıkanıklık oldugu ıcın gelmıyodur sen tamamen o mastıtten kurtul eskıye doner sönemsede bol bol emzirirsenn yıne cogalır canm ınan bana.ben hastaneyı yıktım kan gele gele sagdım cok cektım sukurler oslun kızım 11aylık hala emer ucundakı sertlıkte peynırleşmedır yada sagdıgın ıcın oraya bırıkmıs toplanmş şişmiş olabilir korkma.geçer inşallah 
0 oy
(22,689 puan) tarafından
Kanal tıkalı kalmış . Onun açılması lazım. Ben de çok çektim ondan. 20 gunluktu oğlum o zaman. Çok zor bişey. Antibiyotik fayda etmedi. İyi bir pompayla çekmeniz lazım. Ya da siringanin iğnesiz yeriyle çekin. Vakum gibi. Yapıp da . Benim ancak siringayla açılmıştı. 
(22,689 puan) tarafından
50 CC lik şırınga al onunla yap. Ben burdan çok kişiye söyledim bu yöntemi. Anlatınca anlasilmiyor. Videoyla anlatmıştım arkadaşlara. Eski çektiğim videonun birazı duruyor. Yine de geçmezse numaranızı mesajla yazın göndereyim videoyu.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
29 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leylak kokusu (915 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,893 cevap

329,217 kullanıcı

...