0 oy
422 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,635 puan) tarafından
Kızlar kızım 9 aylık hâlâ adet olmadım vücudum yanıyor iştahım çok açıldı göbeğim şişti kocaman oldu acaba doktora gitsem mi rahatsızlanmaya başladım patlayacak gibiyim

14 Cevaplar

0 oy
(266 puan) tarafından
Hamile olabilirmisin ?
(1,635 puan) tarafından
Test yaptım da negatif çıktı canım
-Reklam-
0 oy
(532 puan) tarafından
9 ay adet olmadiniz ve hala doktora görünmediniz mı ???
(532 puan) tarafından
Alla alla ben iki tane doğurdum bı kaç ay sonra regl oldum ondan sasirdim
(1,635 puan) tarafından
Yok canım gitmedim ya normal dediler
(473 puan) tarafından
10 aylıkken oldum ilk kızımdan sonra şimdiki 3 aylik olacak henüz adet olmadım. Zaten emzirme bittikten bile 6 ay sonraya kadar böyle şeyler normalmis
(2,528 puan) tarafından
10 ay hiç olmadım iki gün önce oldum çok normal olmamais
(5,270 puan) tarafından
Sen erken olmussun cnm biz kardesimle 10 gun arayla dogum yaptik o kirki cikti adet oldu ben tam 11 ay sonra yani bu ay oldum normaldir herkesin hormonlari degisik 1 seneye kadar normal kabul ediliyor
0 oy
(15 puan) tarafından
Düzensiz hormonlardan dolayı adet gecikmesi bir yıl normal kabul edilir bende doğumlardan  sonra yaklaşık bir yıl adet olmuyorum.
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım doğumdan sonra 1 yıl olmamak bile normal yani gayet normal bir durum olanlarda 1 yıl düzensizlik oluyor belki bu ay olabilirsin ondanda ishan açılmış olabilir emziriyorsan zaten sürekli acikirsin yani bunlar normal şeyler doktora gitsende normal sayılır doktorlar 1 yıl sonrasında olmazsanız o zaman gelin diyor 
(1,635 puan) tarafından
O zaman bir yılın dolmasını mı bekleyim
(7,369 puan) tarafından
Canım bu normal sayılır genede sen bilirsin
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Emzirdigin için âdet olamıyorsundur canım 
(1,635 puan) tarafından
Evet canım ya bi olsaydim rahatlardim da
0 oy
(139 puan) tarafından
Normal bir durum canım 1 yıl kabul görünüyor her insanda farklı bende 3 ay sonra olmuştum adet şişliği falan hep indi o zaman 
0 oy
(632 puan) tarafından
Benim babaannem sutten kesene kadar hic olmazmis 4 cocugunda da canim. Ama seni anliyorum adet olamamak vucudu cok jotu etkiliyor
(1,635 puan) tarafından
Heryerim ağrıyor vücudum yanıyor
(632 puan) tarafından
Oyle olur odem yapar cunku hormon dengen de tabi normal olmuyor cok zor bir durum. Rabbim ferahlatsin ins belki emzirenlerin icebildigi getiren bi bitki ya da ilac vardir doktora bi git istersen
0 oy
(5,270 puan) tarafından
Canim bnde ayni senin gibiydim cokta sıkıntı yapıyordum bu durumu kızım 11 aylık oldu bn regl oldum 11 ay sonra bi rahatlama geldi tabi 1 seneye kadar bekle normal 
(1,635 puan) tarafından
Karnın şişmiş miydi canım bende çok şişkinlik var
(5,270 puan) tarafından
Bendede oyle oliyordu baya siskindi karnim bir hafta surdu adetim baya maf oldum ama sukur bitti darısi basına inşallah psikolojik olarak da vücud olarakta rahatladim
0 oy
(1,759 puan) tarafından
Normal canım bende 8 ay sonra oldum 1 sene normal diıolar sonrası için doktor öneriyolae ama adet olmuyorum diye guvenme hamile kalırsın demişdi doktorum hala düzensiz adet oluyorum 
0 oy
tarafından
Bende 7 aydir olmuyorm senin dedigin gibi asiri siskinligim var cok rahatsz oluyorm ilk dogumumda 6 ay olmamstm en son dogum kontrol hapi kullandm 1 hafta bıraktım 2 gune olmstm bundada bu aralar gidip alip oyle yapcam belki olurum 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bnm doğumdan sonra 5.nci ay adet oldum 1yıl adet düzensiz geçti bebeğim 13 aylik oldu düzeldi.
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ben 24 ay olmadım öldüm öldüm dirildim resmen
(632 puan) tarafından
Ayyy dusunemedim su an cok zor olmustur iyi dayanmissin
0 oy
(1,676 puan) tarafından
1 yıla kadar normal olmamasi isterseniz kontrole gidin yine de
0 oy
tarafından
Bende tam 9 ay sonra oldum karnım şişmişti dizlerim inanılmaz ağrıyordu yanıyordu ama 9 ay bittikten hemen sonra oldum o ay olmasaydım doktora gidecektim bende bir yıla kadar normal deniliyor ama bir görün istersen 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 691 göst.
10 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hyryegns1. (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 188 göst.
+1 oy
1 cevap 125 göst.
23 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Trbznlugln (2,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 138 göst.
23 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Expertmom (1,000 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,953 soru

24,037,386 cevap

328,994 kullanıcı

...