0 oy
1,535 göst.
Diğer kategorisinde (875 puan) tarafından
Kızlar annemle kız kardeşim bizdeydi neyse eşimle de kuzeniz eşim 1.85 boyunda kalıplı birisi işte eşim işten gelmeden önce annemle kız kardeşim tartıştı kız kardeşim anneme küstü eşim geldi sofrayı falan kurduk kız kardeşime de tabak yaptık ama oturmadı eşim de ısrar etti gel diye gelmedi neyse eşim de anneme dedi ki bu kadar güzel yemek yapıyorsun ama çocuklarının hepsi zayıf falan dedi gülerek annemde malesef öyle dedi güldü kız kardeşim de ordan eşime dedi ki ee abi senin asla anlamayacağın bir konu yiyip yiyip kilo almamak sonra kendince güldü çok sinirlendim annemde sinirlendi kaş göz işareti yaptı ne diyorsun sen diye ama eşim duymamazlıktan geldi bir şey demedi sizce de ayıp değil mi dediği anneme sinirlisin eşime niye ters cevaplar veriyorsun ki haksız mıyım sinirlenmekte 

30 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Bun da bir sey yok ama yine de sen bilirsin.
(875 puan) tarafından
Canım sadece eşimi takıntılı olduğu ve üzüldüğü bir konu da bile bile öyle davranması sinirlendirdi
(7,118 puan) tarafından
Bu kadar takıntı yapacağına kilo versin bence destek ol sen. O zaman umurunda olmaz böyle espriler.
-Reklam-
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Kötü bişey dememiş kı
(875 puan) tarafından
Sadece bile bile eşimin hassas olduğu kilo konusundan vurmak istedi
0 oy
tarafından
Kardeşin bişey dememiş ki, kocan öyle derse kardeşinden de o cevabı alır yani ne olmuş. Kocan söylerken iyi de cevap verdi diye kardeşin mi kötü ?
(875 puan) tarafından
Kocam ortam gergin olduğu için şaka yaparak yumuşatmak istedi ama kız kardeşim eşimin kilodan dolayı hassas olduğunu bile bile onu sinirlendirmeye çalıştı
0 oy
(736 puan) tarafından
Bende enisteme söylüyorum o da bana söyler güler eğleniriz ne var ki bunda kendince espri yapmak istemiş 
(875 puan) tarafından
İşte espiri yapmadı bile bile eşimi sinirlendirip üzmek istedi ona sinirlendim
0 oy
tarafından
Boşver kardeşin patavatsızlik etmiş cahilliğine ver konu üzerine tartışma bile 
(875 puan) tarafından
Yok canım tartışmam bile kardeşim canım o benim sadece eşim ortamı yumuşatmak isterken o neden eşimi üzüp sinirlendirmeye çalıştı onu anlamadım ve sinirlendim
0 oy
(8,768 puan) tarafından
Ay ne var bunda o kadar samimiyet olsun kuzen bide yani.
(875 puan) tarafından
Tabi ki samimiyet olsun ama eşimi bile bile niye hassas noktasından vuruyor ona sinirleniyorum
0 oy
tarafından
Eşine kilolu demeye mi getirmiş 
(875 puan) tarafından
Evet canım
tarafından
Terbiyesiz annen bi sikstirmali onu keşke eşin orda bi laf verseymis bi daha bişey diyemezmis çok ayıp hem kuzeni hem eniştesi olacak iş değil
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Bisey yok bence bunda çok uzatmayın derim 
(875 puan) tarafından
Yok canım uzatmam zaten konusunu bile açmam
0 oy
tarafından
Eşin zirvalamiş kardeşin de ağzının payını vermiş nolmus ki 
(875 puan) tarafından
Ne kadar da üslupsüz bir konuşma tarzı ağzının payını vermek ne demek
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ne var şimdi bu lafta ayıp olan
(875 puan) tarafından
Eşim sağlık konusundan dolayı kilo veremiyor ve herkes bunu bildiği için bu konu da hassas ama kız kardeşim anneme sinirli olduğu için bile bile eşimi kilo konusundan vurmaya çalıştı ona sinirlendim

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,152 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 450 göst.
12 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıs (13,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 780 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 422 göst.