0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Oğlum 3 aylık bugün sünnet ettirdik saat 11 buçuk gibi. 2 buçuk gibi de taburcu olduk. Doktor bı fitil ve krem verdi. Anestezi etkisi geçtikten sonra çok huysuzluk etmeye başladı oğlum ama fitil attım hala ağlıyor sadece memede sakinlesiyor sürekli memede tutuyorum ama bazen ona da sinirleniyor istemiyor. Çok ağlıyor ne yapabilirim ağlamasını azaltmak için.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bugün sürekli emziriceksin. Sakinlesir bu şekilde.  Yarina daha hafifler . Geçmiş olsun.
(3,146 puan) tarafından
Göğüslerim de çatlamış yara çok acıyor ne zamandır geçmedi. Yine de sık sık veriyorum inşallah hafifler yarın. Çok teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(13,475 puan) tarafından
Anestol krem verdimi canim
(3,146 puan) tarafından
Bize anestol ve vazelin dememisti ama yapsam bişey olmaz dimi. Evde anestol vardı zaten benim. Vazelin de var.  Bezin icine surcem o zaman zaten pipisi sarılı sargı bezi gibi biseyle 2 gün sonra düşecek düşmezse sen alırsın demişti.
(13,475 puan) tarafından
Dikislimi oldu canim bizimkine sarji bezi hic koymadilar. Hicbisey olmaz anestol uyusturmak icin zaten cocuk rahatlasin gunah ya. Hatta emine diye bi kiz gordum instagramda oglunu sunnet ettirdi oda paylasti cok agladi diye sonra takipcileri anestol krem yazmislar doktor bize soylemedi cok kizdim dedi. Doktora sormus al sur demis doktor o sorunca surdukce cpcuk sustu dedi
(3,146 puan) tarafından
Yaa hemen deniyim bende o zaman. Valla hiç fikrim yok bişey demedi bizde sormadik dikişli mi nasıl yapti. Ama pipiyi saemislae beyaz gazlı bezle sadece ucu açık minnacık çiş yapsın diye 2 tane mavi çubuk var bide klips gibi böyle bilemedim ama anestol kullanayım yazık çocuğuma ya
(13,475 puan) tarafından
Anladim canim farkli fsrkli oluyor tabi klipsli dikisli bende cok bilmiyorum ama anestol kullan gercekten insallah rahatlar yavrum ya. Benimki 1 kere bile aglamadi
(3,146 puan) tarafından
Maşallah ne. Güzel. Bizde geldiğimizden beri susturamiyoruz başta aglamiyordu anestezi geçince başladı garibim ya memede susuyor yada gezdirince falan. Anestol inşallah iyi gelir fitili öğlen verdim kremi de sürdüm ama fayda etmedi sanırım hala huysuz. Annem deyim şimdi kendi evime gittiğim gibi anestol deniycem teşekkür ederim.
0 oy
(6,077 puan) tarafından
İlk gün öyle geçiyor ağrısı var normal kucağında gezdir memeye tut dikkatini çeken oyuncakları salla.. Gece uykusuna yakın 1 kaşık ağrı kesici şurup içirip öyle uyutursun.. Normal yani böyle olması benim oğlumda öyleydi annem babam ben eşim sırayla gezdirdik sürekli dikkatini dağıtmaya çalıştık
(3,146 puan) tarafından
Yaa çok bağırıyor sesi kisilacak bişey değil. Bende öyle ya sürekli memede ya da kucakta gezdiriyorum elimden bişey gelmiyor başka zaten
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Ne kremi verdi adı ne 
(4,234 puan) tarafından
Ne garip doktormuş ya sünnetten sonra fitil verildiğini de ilk defa gördüm
(3,146 puan) tarafından
Yok bardak vs bişey demedi zaten tokmak gibi satmışlar gazlı bezle sadece ucu açık mercimek tanesi kadar çiş çıksın diye. Tavsiye üzerine anestol sürdüm dün gece rahat uyudu bu saat oldu öyle büyük bi huysuzluk etmedi valla. Fitili de ortadan kır yarısını koy dedi kırınca da yarısını kullaniyorum diğer yarısı ufalanip çöp oluyo. Bende tecrubesizim iki kızım vardı ilk defa erkek çocuk görüyorum bilemedim.
(4,234 puan) tarafından
Fitil sadece ateşini düşürür canım ağrısını kesmez calpol ver o daha iyi olur anestolu de sabah akşam sür sadece canım fazla kullanma
(3,146 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ediyorumm
(4,234 puan) tarafından
Rica ederim canım Allah acil şifalar versin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 185 göst.
17 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M.o.c (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
31 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berna bora (451 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.

Kategoriler

1,477,479 soru

24,184,256 cevap

336,511 kullanıcı

...