0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Okadar kötü hissediyorum ki kendimi çaresiz mutsuz boğazımda bir yumruk var sanki yutkunamiyorum nefes alamıyorum napacagimi bilmiyorum niye böyle hissettiğini bilmiyorum olanları kendi gururuna yediremiyorum. Bı açıklama yapmasını çaba sarfetmesini içten içe okadar istiyorum ki aslında bikac gün öncesine kadar böyle hiseedecgimi hiç bilmiyorrdm. Hala sevdiğim için mi sizce böyleyim o kapıdan çıkarken hiç böyle değildim emindim mutluydum. 5 gün oldu ne bir arama ne bir msj yok çocuğu bile merak etmiyor olmasına okadar şaşırıyorum ki. Fotoğrafları vs kaldırmamıs hala. Napmak istiyor anlamıyorum belirsizlik yoruyor. 

5 Cevaplar

+1 oy
(8,675 puan) tarafından
Seni takmıyor, peşinden koşmuyor diye böyle hissediyorsun. Belki de bunu bilerek yapıyordur sen pes et ara diye. Oyuna gelme kaçan kovalanır. Herşey olacağına varır. Olay ne bilmiyorum ama haklı olduğunu, haksızlığa uğradığını düşünüyorsan geri planda durmaya devam et 
tarafından
Evet istediği bnim aramam biliyorum ama aramayacagim ama nereye kadar yani belirsizlik öyle yoruyor ki insanı diyorum ki en kötüsü gelsin konuşsun açsın davayı herkes önüne baksın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şuan böyle düşünmen onun seni umursamadigi için canım 
tarafından
Olabilir belkide
0 oy
(4,775 puan) tarafından
Ne yaşadın bilmiyorum ama sabret çocuğun için dimdik dur telefon dışında başka şeylerle ilgilen 
tarafından
Haklısın deneyecegim
0 oy
(7,718 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Rabbim gönlüne ferahlık versin dua et bolca

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 144 göst.
4 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu