0 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (914 puan) tarafından
Kızlar eşim hasta kaynanam bizde o yüzden. Neyse bunların bi ev alma durumu var nerde alacaklarini konusuyorlardi bana sordu bende ben karismam sizin bileceginiz iş siz oturacaksiniz dedim niye öyle karış diyor anne ben neden karışayim ben kimsenin işine karışmam benim işime de karisilmasini istemem dedim çünkü kendi her halta karışır. Bu sefer ben sana karışirim herseyine karisirim hele çocuğun olsun o zaman gör herseyine karışirim dedi bende karistirtmam anne karisamazsin dedim.kayinpeder konusmalardan rahatsiz oldu kaynananin morali bozuldu böyle eşimin gözüne bakıyor bi laf desin diye. Sonra ters ters konusmaya devam ediyor bana azarlar gibi biseyler diyor iyice sinirlendim bende sert cevaplar verdim esimde mesaj atti abartma diye he de geç diyor ya iki gündür zaten eşimin herseyine ben koştum hamile halimle bide bu kadının laflarını cekmek zorundamiyim haksizmiyim uzun oldu kusura bakmayın 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gayet iyi demişssin arkasında dur dediklerinin
(914 puan) tarafından
Kadın beni çok yordu canım ya uslanmiyor onca laf diyorum hiç altta kalmıyorum ona rağmen yok durmuyor
tarafından
Durmaz ki asla. Hepsi öyle benimkide öyle
(914 puan) tarafından
Allah sabır versin bize
tarafından
Aminn amin
-Reklam-
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Haklisinn canım he diyip o geçsin hamile sen misin o mu
(914 puan) tarafından
Gecermi hiç benim öyle cevap vermemi de yediremiyor kendine esime dikiyor gözlerini hiç çekmeden bakiyor o da demek oluyorki bak bana neler yapıyor sende izin veriyorsun
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Valla ben katlanamam cevapda veririm
(914 puan) tarafından
Valla bende katlanamiyorum canım kadın uslanmiyor bıktım valla bıktım
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Ey Allah'ım ya esir hayatı yaşatmak istiyor heralde ne tuhaf
(914 puan) tarafından
Aynen o her halta karışacak çok bilir herşeyi en iyi o bildiği için sende tamam diyeceksin dünyayı yönetmek istiyor ya
0 oy
tarafından
Isıracak köpek dişini gostermezmis o anlamış bisey yapamayacağını o izlenimi vermeye çalışıyor kalma altta
(914 puan) tarafından
Canım altta kalmıyorum ne zaman gelseler böyle bi huzursuzluk çıkarıyor ya valla bıktım artık biz hastanedeyken yine dolabimin düzenini degistirmis buzdolabini o kadar çok laf dedim ki bi başkası olsun küser dokunmaz ama kadın yenilmiyor ya
0 oy
(98 puan) tarafından
Valla bnm kaynanam hakli oldugum herseyde arkamda durur esim cok sinirlidir ama aileme gitme konusu olsun hemn der senin kendi ailen var esine cocugunla ilgilen ailene gitme napcn gidip der eskileri acar ailen sana bunu sunu yaptimi vs ve suan gidemiyorum yillardir ne zmn gitme konusu olsa hep karsi cikarlar ve suan gidemiorum ailemin sabri tasmak uzere
(914 puan) tarafından
Ah nerde öyle kaynana canim degerini bil. Cok haklı ailen
0 oy
tarafından
Kaynanalar aynı eşler anacı. Ben kaynanamın triplerini yedim valla. Beni panik ayağım tetikledi. Takma dese de takacaksın o yüzden boşver
(914 puan) tarafından
Takmamak elde değil bu gidene kadar bana huzur yok valla
0 oy
(54,111 puan) tarafından
iyi demissin yuZ bulmasin
(914 puan) tarafından
Kız o buiur yüz o herşeyi yapmaya kendinde hak görüyor ne dersem diyim yine kendi bildiğini okuyor ömrümü yedi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 515 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Rabias (76 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 422 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,592 göst.