0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,668 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar kızım 1 yasına gırcek dısı falan 11 aylıkkken cıktı. Ust diş ve dısınden sonra cok huysuzlastı böyle degıldı sureklı aglıyo mız mız bu ndden olabılır karnı tok ılgılenıyorumda gerçekten cok zor bı sureçmiş 

5 Cevaplar

0 oy
(6,849 puan) tarafından
2 olcaz devam Cnm . 4 azı kaldı ondan sonrasını merak ediyorum 
-Reklam-
0 oy
(2,411 puan) tarafından
Diş mi değil mi bilmiyorum ama üç dört gün önce ateşlendi acile götürdük ilaç felan verdiler bu bir iki gündür kızımın huyu suyu değişti mahsum kız gitti mız mız aglayan memnuniyetsiz kız geldi umarım biran önce düzelir 
(2,668 puan) tarafından
Ayy ıste aynısı bnm kızda oyle oldu sureklı mız mız
0 oy
(6,157 puan) tarafından
11.5 aylık oglum 7 dişi cikdi hiy degismedi şükür  
(2,668 puan) tarafından
Allah allah neden olabılır acba ben en ıyısı bı doktra getıreyım
(6,157 puan) tarafından
Bazı çocuklarda huysuzluk huy degisimi yapiyor disten kaynakli olabilir atesden snr degiyor huy diyen duydum ben yasamadim  distendir muhtemelen
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Çok zor canım 11 aylık bizimde diş çıkarıyor yemek yediremiyorum ne zaman dışı çıksa çok zor geçiyor bir hafta hasta gibi geziyor ağrıyor dişleri dışı agriyinca bebek ağlıyor zor canım bizi de çok yıpratıyor ya 
(2,668 puan) tarafından
Ayy vlla Rabbim ysrdımıcımız olsun bısey sorcam pekı alt ta ki dış çın ucu görünmesine rahmen agrısı olurmu kı acaba kızımın ılk bebeğim olduğu için bılemıyorum gece gunduz aglamakla gecıyor günümüz ;(
(2,220 puan) tarafından
Oluyor canim ya bizim çok zor geçiyor bu ağrı bir hafta sürüyor bazen , ağzına birşey alamıyor,bazı zamanlar  atesde inatçı oluyor ilk çıkan dişler öyle rahattı ki sonrası daha kötüydü  ,bebeğe göre değişiyor canım bizim köpek dişleri çıkıyor çok erken başladı çıkmaya bebeğimi cok yıpratıyor ayı küçük olduğu için zorluyor 6 ayda 10 kiloydu bebeğim 12 ci aya gireceğiz bu dişler yüzünden hala 10 kilo arka arkaya geldi hiç huzur vermedi dişler kilo kaybı bile oluyor sonra geri toparlıyor
(2,668 puan) tarafından
Ne zormuş ya gerçekten bu kdar zor olduğunu bılmıyordum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 835 göst.
0 oy