0 oy
284 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Bu ara iyice sinir hastasi oldum en ufak bisey patliyorum cocugumun bile sesine dayanamıyorum ailevi sorunlarım var eşle ilgili falan ama artık çocuğa çok bağırmaya başladım vurmuyorum ama biliyorum bağırmak daha kötü ama tutamıyorum kendimi gerçekten çok doldum artık aşırı sınır gelince kendimi odaya kapatıyorum 5 10 dk sonra geciyo zaten saman alevi gibi sonra çıkıyorum ama artık çok sıkıldım bu durumdan destek almam lazım özeller çok pahalı devlette psikologdan randevu alsam çünkü artık gerçekten ihtiyacım var nasıl ilgileniyorlar mi doğru dürüst ilaç falan veriyorlar mı gitmek istiyorum artık iyileşmek için gidenler bilgi versin lütfen ise yarıyor mu? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Psikologlar ilaç vermez psikiyatri aç verir ilaçları ağır olur hep uyku hali yapar ama pskiloga  git canim devlette iyi gelir durumun çok kötüyse onlar yönlendir seni psikiyatri ye
(829 puan) tarafından
Bazıları devlettekiler pek ilgilenmiyorlar başından savıyorlar dedi o yüzden sordum teşekkür ederim canim
tarafından
Hangi sehirdesjn canim
(829 puan) tarafından
Istanbul
tarafından
Sisli hamdye Etfal eğitim araştırma hastanede varsa oraya git genelde oradaki doktorlar çok ilgililer dahiliye çocuk ortopedi kadin doğum diyetisyen  hepsine gitti. Aşırı alaka gösteriyorlar yada bana hepsi öyle  denk geldi bilmiiorim
-Reklam-
0 oy
(960 puan) tarafından
Psikolog ilaç vermez, ilaç istiyorsan psikiyatrist ama ona da ihtiyacın olup o kadar ağır olduğunu sanmıyorum. Psikolog ile görüşmem fayda sağlar bence tavsiyeleri, seni tatmin eden noktaları olur en azından hayayın dışında biriyle sohbet edince insanın üstünden yük kalkıyor
(829 puan) tarafından
Bilmiyorum belki de o kadar ağırdır benim durum ilaç verde daha iyi olacak bence psikiyatira gideyim o zaman teşekkür ederim canim
0 oy
(858 puan) tarafından
Bende ayniydim baktım baş edemiyorum şehir hastanesi psikiyatri bölümünden randevu alıp durumumu anlattim ama beni uyuzlastirmayacak bir ilaç olsun felan dedim içiyorum şimdi daha iyiyim elhamdülillah sende git bence 
(829 puan) tarafından
Tamm canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 793 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ilklem25 (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 850 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
31 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bade17 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 995 göst.
28 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,681 soru

24,062,228 cevap

330,181 kullanıcı

...