0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Kızlar 13 gündür adetim gecikiyor doğumdan sonra en fazla 4 gün gecikmişti ilk defa bu kadar gecikti 3 keredir farklı günlerde test yapıyorum hep negatif sizce neden olabilir doktora gideceğim cuma günü gitmeden sormak istiyorum bebeğim küçük korkuyorum:((

10 Cevaplar

0 oy
(12,050 puan) tarafından
Korunuyor musunhz 
(1 puan) tarafından
Evwt dışarı bırakma yöntemiyle o yüzden korkuyorum
(12,050 puan) tarafından
O korunma yöntemi değil
(1 puan) tarafından
İnşallah korktuğum başıma gelmez
-Reklam-
0 oy
(2,397 puan) tarafından
Valla ben hamile olduğumu öğrenmeden üç hafta önce test yapmıştım negatif sonuç aldım üç hafta sonra test yaptım pozitif çıktı iki aylık hamileyim Elhamdülillah 
(2,397 puan) tarafından
Benim kız dokuz buçuk aylık bebişim de iki aylık
(1 puan) tarafından
Maşallah benim oğlan da 9 aylık olacak ama hazır değilim ikinciye
(2,397 puan) tarafından
Sağlık sorunlarım vardı doktorum hamile kalmamı tavsiye etti daha kızım üç aylıktı denemelere başladık tam vaz geçtim geldi miniğim Elhamdülillah
(1 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım hayırlı olsun
(2,397 puan) tarafından
Âmin Ecmain ALLAH razı olsun canım
0 oy
tarafından
9 gün gecikme ile adet oldum canim ama senin doğumdan sonra düzensizlik olması normal diye biliyorum☺
(1 puan) tarafından
İnşallah öyle olur benim de kasıklarım da sancı da oluyo ama bi türlü olamadım maydanoz suyu da içtim tık yoj
0 oy
(1,243 puan) tarafından
2 yıla kadar adet düzensizliği olabilir önlemini aldıysan endişelenme canım. 
(1 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım
0 oy
tarafından
Emziriyorsan dogumdan sonra düzensizlik normal canım 
(1 puan) tarafından
Emzirme var da hiç bh kadar gecikmedş
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Hemen düzene girmez bazen tatlım,korkma 

Hayırlısı olsun
(1 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım
0 oy
(1,607 puan) tarafından
Git mutlaka ihmal etme bende doğum sonrası adet düzensizliği dedim 2 defa kaset test yaptım negatif çıktı geçen ay bu ayda aynı olunca doktora gittim doktor ultrasonda 9+2 haftalık hamile olduğumu söyledi
(1,607 puan) tarafından
Geçen aykini 10 gün gecikti öyle yaptım negatif çıktı her ihtimale karşı regliden sonrada yaptım yine negatifti bu ayda gecikmeli olunca doktora kontrole gitmek istedim gittim doktor ultrasona aldı hazır gelmişken dikişlerine falan da bakalım diye ilk doğumumu da o doktor yapmıştı 9 haftalık hamilesin dedi nasıl olur dedim durumu söyledim kalp atışını dinletti
(1,607 puan) tarafından
İlk çocuğumda 14 aylık olacak emzirmeye hala devam ediyorum
(1 puan) tarafından
Şimdi hafif kan gördüm inşallah regl olmuşumdur yerleşme kanaması değildir
(2,011 puan) tarafından
Ay ben şok :) valla bende şimdi kan tahlili verdim inşallah yoktur allah isteyene nasip etsin
(1 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Canım emziriyosan düzensizlik normal ki ben emzirmeyi keseli 3 ay oldu hala süt hormonlarım salgılanmaya devam ettiği için düzensizliğim var maalesef ama çok dikkat süt hormonları düzensiZlik yapıyo ve vücut bebek istediği için adet düzensizliği oluyomuş her an hamile kalma riskin var normalden daha yüksek ihtimalin var canım dikkat et mutlaka korunun
(1 puan) tarafından
Emziriyorum ama hiç bu kadar gecikmemişti o yüzden korku sardı içimş
0 oy
(1,635 puan) tarafından
En güzeli spreal canım taktırdım kafam rahat benimde dört ay oldu bende hep korkuyordum yeni taktırdım 
(1 puan) tarafından
Adet olmayı bekliyorum taktıracam hemen inşallah
(1,635 puan) tarafından
Ben adetsiz gittim kan aldı negatif olunca taktı hemen
(1 puan) tarafından
Ayy öyleyse inşallah bana da takar çoğu doktor adet ol gel diyor öyleyse taksın hemen
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Valla aynı durumdayım 13 gündür tık yok, 2 güne bi test yapıyorum negatif, silik bile değil çok net negatif, erken gebelik testi yaptım oda negatif. Neden böyle oldu anlamadım çok uzadı doktorumla konuştum bu haftada bekle gelmezse kan ver bide jinekolojik muayene edelim dedi bakalım bide prezervatifle korunuyoruz eşim çok emin kaçak olmadığından ama ben çok tedirginim 
(1 puan) tarafından
Aynı durumdayız valla

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 190 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (160 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 397 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (363 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,749 soru

24,063,252 cevap