0 oy
310 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (115 puan) tarafından
Ayda bir defa ishal den hastanelere düşüyorum doktor yarın yapalım dedi hem yaptırmaktan korkuyorum hem Allah korusun kötü bişey cikar diye korkuyorum ağlamaktan daha çok hasta oldum 

6 Cevaplar

0 oy
(2,362 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah çevremde yaptıran oldu ama detay bilmiyorum İnterneten baknistersen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 10 gün önce kolonoskopi yaptırdım hemde uyanıktım 
(115 puan) tarafından
Ay uyanık çok zor .sen ne için yaptrmistin canım ben çok korkuyorum çıkacak sonuca
tarafından
Benim kronik hastalığım var her sene yaptırırım alıştım artık sadece arkama krem sürdü hemen boruyu soktu hahahaha sadece gaz sancısı çektim bagirsaklarimi hep gördüm üstelik hamileyim 4 aylık
(115 puan) tarafından
Ay kuzum geçmiş olsun
tarafından
Çok saol  senin tam olarak şikayetin ne benim gün de 15 20 arası ishal ve kanlı tuvalete çıkıyorum 2 senedir ve ömür boyu bu hastalığı çekecem
(115 puan) tarafından
Üç dört hafta da bir ishal hergun karın ağrısı hastaneye düşüyorum ishalden çok korkuyorum ya sonuçtan
tarafından
Ishal berbat bir durum bunu en iyi ben anlarım hele onun ağrısını offff her tuvalete gittiğimde ağla ağlaya çıkıyorum
(115 puan) tarafından
Tam olarak  ne çıktı sende bakteri mi enfeksiyon mu kuzum
tarafından
Bagirsaklarim komple yara içinde ülseratif kolit hastalığım adı
(115 puan) tarafından
Kuzum benim Allah şifa versin
0 oy
(736 puan) tarafından
Geçmiş olsun esim endoskopi olmuştu o da cok korka korka gitti yürüye yürüye geri çıktı  hiç acılı ağrılı bir işlem değil insallah temiz çıkar 
0 oy
(913 puan) tarafından
Kolonoskopi yaptirdim canım üç gün sadece sıvı tüketmek lazım öncesinde ve son gün bağırsakları boşaltmak için bı sıvı iciyorsun en zor asamasi bunlar islem zaten uyutularak yapıldığı için bı sıkıntı olmuyor merak etme bian önce yaptir. Ayni bende senin gibiydim bi bakteri çıktı sudan bulasirmis doktor şaşırdı bu sana nerden geldi diye ona da bi ilaç verdi geçti gitti.. o kadar basit olduğunu bilsem çok önceden giderdim bende senin gibi erteledim bütün degerlerim düştü vücudum daha çok yıprandı hiç korkma 
(913 puan) tarafından
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah Allah yardımcın olsun
(115 puan) tarafından
İyiki yaptrdim cnm kalın bağırsakta iltihap , ülser patolojiye ince kalın bağırsaktan parça gonderdi colayak hastalığı olabilir dedi moralim bozuldu
(913 puan) tarafından
Çölyakdir muhtemelen buğday allerjisi canım çok geçmiş olsun yaptirmasan daha kötüydü.
(115 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum ama şuan çok ağrım var ishal devam ediyor normal mo ağrı ya
(913 puan) tarafından
Normal canım sen un ve unlu şeyler yeme tani kesin konana kadar bagirsaklarinin allerjisi var sen onu yedikce hep böyle olmaya devam eder yetmezsen bi süre sonra düzelir
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Endoskopi iğne yuttugum zaman yapıldı uyutularak hatırlamıyorum yani uyandığımda da ağrım falan yoktu
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Annem daha yeni yaptırdı ki bende endoskobi oldum daha once. Cok kolay birsey zaten bir bayıltıyorlar kendine geldiginde hersey bitmiş oluyor
(115 puan) tarafından
Kolonoskopiden korkuyorum kuzum ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 170 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
5 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal-94 (2,089 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 385 göst.
18 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ahsenim (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 529 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (803 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,160 soru

24,068,424 cevap

330,496 kullanıcı

...