0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
18 aylık su an. Gece cok uyanıp emmek istiyor. Aslında guzel yiyor yemegini. Yatana kadarda hrp birsey yiyor. Yatında 2 saat uyuyor sonra hep memede mıkır mıkır. E artık bendeki sütte doyurmaz onu. Gece ne versem? Mesela mıkırdadıgında? Mamaya alıstırmak istemiyorm malum deli para. 

9 Cevaplar

0 oy
(4,094 puan) tarafından
Canım zaten artık bi şey vermemek lazımmış gece beslenmesi yok yani alışkanlıktan kalkıyorlar bende senin gibi düşünüp kendim kaşık maması yapıp veriyordum bi işe yaramadı yine sürekli uyandı emmek için 
(12,026 puan) tarafından
Uyutmuyor kuzum cıldırcam.
(6,435 puan) tarafından
Ben biberonla süt veriyorum pınar devam sütü 2 yaşında ama yanlışmış çok herkes alıştırma gece uykunu çok böler dediler inanmadım öyle oluyor ağlasın 2 pışpışla yatır dediler keşke yapsaydım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aciktigi için değil memeye alıştığı için kalkiyo gece beslenmesini ben memeden kestikten sona hic yapmadım sabaha kadar uyurlar verme verirsen alisir
(12,026 puan) tarafından
Memeyi vermryince feryat ediyor. Su ile kandırmaya calısıyorum yok. Atese atmışım gibi bagırıyor. Nasıl bırakacak ki geceyi. Besik aldım uyumuyor içinde
tarafından
Öyle öyle bırakacak alisacak
0 oy
tarafından
Mama içiyordu 16 ayda kestim gece beslenmeyi alışıyor ondan istiyor. İki yaşında uyumadan önce süte biraz bebek bisküvisi koyup veriyorum gece boyu bişey vermem
(12,026 puan) tarafından
Alıstı galba iyice. Cıldırtacak beni
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Su ver sadece oyle dene canım verme meme de mamada sütte memeden kesene kadar boyle gidecek maalesef 
(12,026 puan) tarafından
Su deneim cnım atese atmışım gibi bagırıypr.
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Aciktigindan değil bence meme bağımlısı olduğu için sürekli uyanıyor bizde oyleydik memeyi bırakınca uykuları düzene girdi 
(12,026 puan) tarafından
Daha da ufak bıraktırmaya uykum yok gece
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Gece beslenmesine gerek yok artık alıştırma bir de onu bırakmaya çalışırsın büyüdüğünde. Ne yedirirsen yedir yine emmek isteyecektir. 
(12,026 puan) tarafından
Zaten alısık ki canım artık canıma tak etti sadece dogdugundan beri aynı
(3,162 puan) tarafından
Emme konusu gerçekten sıkıntılı çok jyi anlıyorum seni. 25 aylık kestim ben o zamana kadar gece surwkli uyandi asla ne yaptıysam başka şekilde uyumadi. 2 buçuk yaşında tam anlamıyla gece deliksiz ancak uyudu.
(12,026 puan) tarafından
Ay bayılcam artık. Su an bıle yapısık. Sokak gece gündüz otobus dinlemiyor. Anne meme diye basıyor feryat
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Bu durumdan emişmeyi bırakınca kurtulursun kuzumcum 

Karnını doyurur yatırırsın dahada uyanmaz
(12,026 puan) tarafından
Nasıl bırakırız bilemm. Asık resmen cocuk ask yasıyor
0 oy
(13,441 puan) tarafından
Zaten ac oldugu icin degilki meme icin kalkiyor. Aliskanlik yani. Gece beslenmesini kesmen lazim
(12,026 puan) tarafından
Bende bır anda kesmeyı planlıyoeum ama dr 2.yasa kadar emsin kesme sakın diyor.
(13,441 puan) tarafından
Valla doktorlar oyle diyor ama bu aylarda kesen cok var. Insan kendini iyi hissetmedikten sonra. Ama ayni doktorlar gece beslenmesinide kesin diyorlar canim. Onuda yapabilirsin
(12,026 puan) tarafından
Dedi de gelsin de kemdi kessin bakalım kesebiliyorsa. Sokak ınlıyor pes etmeden saatlerce aglıyor. Kilo alımı iyi emzir diyor. Benim piskolojik alımım iyi degil onu napcez
(13,441 puan) tarafından
Benimkide oyleydi canim suan 23 aylik 15 kilo boyuda var. 2 gece siddetli agladi sadece sonra birakti
(12,026 puan) tarafından
Birde bırak artık diyince alınıyor
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Gece bişey verme memeyi kesene kadar idare et memeden kesince deliksiz uyuyacaktir. Ama gece bişey yemeye alışırsa memeden kesince de uyanacak.
(12,026 puan) tarafından
Daha da var kesmeye yandım insaşlah uykusuzluktan ölmem
(3,192 puan) tarafından
Öbür türlü kestikten sonra da uykusuz kalican devamlı uyanıp yemek isticek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 287 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 299 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.