0 oy
99 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,188 puan) tarafından
Akşama doğru büyük kızım ateşlendi ve bogazlarinn ağrıdığını soyledi hastaneye goturdum sadece ateş düşürücü verip yolladilar gece bi baktm küçük kızımda ateşlenmiş bu sefer de ateş salgini mi var kizlar doğru düzgün hastaneler ilaç ta vermiyo sadece ateş düşürücü veriyo kime sorsam çocuğu ateşli anlamadm

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boğaz şistiyse Corona olabilir canım. Kizimdada aynı belirtiler oldu. 2_3 gün sonra bana gecti aynı gün hemen gidip test yaptırdım pozitif cikti
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Bir bogsz enfeksynu var salgın hrlde benim oğlum da yeni atlattı ikidir üst üste oluyor test de yaptılar ama her ihtimale karşı birde acile götürdüm serum hiçbir işe yaramadı özele götürdüm orda takılan serumla ateşi düştü anca
(2,188 puan) tarafından
Öyle inatçı bi ateşleri yoo canm geceden beri çok yukselmemis geçer ins
(14,147 puan) tarafından
İnşallah inşallah ateş zor oluyor
0 oy
(907 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım.4 gün boyunca oğlumun ateşi 37,38,38,5,39 seyretti acil gittik baktılar dediğim gibi ateş düşürücü kullan dediler covit testi yaptık negatif çıktı. Yaşlı teyzemiz grip çocuğu öp ben görmedim sanırım ondan oldu. Sonra özel kendi doktor gittim acil iş var dıye çıkmış başka doktor antibiyotik öksürük şurubu yazdı. 1 hafta kullandım kontrol için kendi doktor aldım randevu boğazına baktı düzelme yok dedi başka antibiyotik yazdı prospan yazdı burun spreyi şimdi biraz daha iyi. İnşallah sizin geçer biran önce 
(2,188 puan) tarafından
Öyle inatçı bi ateşleri yoo canm geceden beri çok yukselmemis ateş dusurucuyle hemem düşüyo geçer inş bizimkide
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Kendi doktorları varsa onunla irtibat kur bence benimkiler de aynen aynı anda ateşlendi büyük kızımın bir hafta düşmedi ateşi. Acile gidiyorduk ilaç verip yolluyorlardı antibiyotik bile vermiyorlardı. En son kendi doktoruna gidince direkt hastaneye yatırdı.
(2,188 puan) tarafından
Kendi doktorlari yok canm geceden beri ateşleri çok yukselmemis geçer ins

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
0 oy
7 cevap 244 göst.
0 oy
4 cevap 150 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (633 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.