0 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Eşleriniz gidermi benim eşimin Bi özeligi vardır sürekli hayatında yaptığı birsey illa oluyor Bi köpek sevdası vardı iki yıl uğraştı sonra tavuk başladı nekdar masraf yaptı şimdide de bir yıldır hali saha sevdası var haftada bir iki gider, 11 bir arası heryeride o siyah plastikler den yapar birde 

3 Cevaplar

0 oy
(1,736 puan) tarafından
Benim eşimde haftada bi r gider. Gece 12-1arası. Tek dışarı çıkması o zaten, başka sosyal hayatı yok kendine özel. Ama evet o siyah pisliklerden nefret ediyorum. 
(2,362 puan) tarafından
Aynen öyle bizimkide öyle başka eğlencesi yok sayılır ama bazen kızmıyor değilim,
-Reklam-
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Benim adam evlenmeden araba sevdalısıydi şimdi.yuzune bakmıyor tek sevdası çocuklar ben birde bilgisayarı o oyunu siler başka yükler oynar sıkılır yatırır bilgisayarı tamir eder olmadı gene gene format atar bisisi yanar hadi yenisini.alak almakta dünya para ama dizimin dibinde en azından napim 
(2,362 puan) tarafından
Snjsjs oda güzel evin içinde sonuçta bizde hayvan konusunda çok masraf ederid başka şehirlere giderdi kızardım ama en azından evinde bahçesinde uğraşır derdik
(4,585 puan) tarafından
Aynen valla hiç karışmıyom o yüzden  zaten kendi alışıyor garibim o kadar da harcasin kıçına guveniyosan al diyom geciyom valla
0 oy
tarafından
Balık sevdalıysıdı sürekli akvaryum değiştiriyodu onun kokusundan suyundan bkkmıştım en son ikinci olunca ee dolap yetmicek dedim akvaryum koydugu yere dolap aldı kökten kurtuldum:))
(2,362 puan) tarafından
Jsjjs iyi canım ikna olmusbdjjd
tarafından
Mecbur olucak elinden gelse neler yapar bir artı bir eve bişeyler yapma peşinde mfnflmf

İlgili sorular

+1 oy
58 cevap 1,681 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir5 (332 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,295 soru

24,399,296 cevap

349,987 kullanıcı

...