0 oy
403 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ev aşırı sıcak ince örtüyorum üstünü gine açıyor sıkıntı olur sadece zıbınla yatıyor pencereyi açsam dışarı esiyo 

20 Cevaplar

+1 oy
(1,753 puan) tarafından

Çocuğunu sadece bez ile yatıran ben :):) 

(2,704 puan) tarafından
Kız üşütmüyormuuuu yorumları okurken soklandım:)bızımde sıcak terlıyo terledıgı ıcınde hasta olr dıye karnını örtüyorum kjhhjk
-Reklam-
0 oy
(1,833 puan) tarafından
Kiz hiç bisy olmaz ince bı pijama giydirip pencereyi de açabilirsin
0 oy
tarafından
Kız bu sıcakta ne örtüsü bırak rahat yatsın çocuk 
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Ay bısey çık olmaz havalar aşırı sıcak zaten, Bn yeni doğan kızımı bile bu aylarda sadece zibinla yatiriyordum
0 oy
(3,402 puan) tarafından
Yatak odasının değilde koridor yada  mutfak penceresini aç canm, burada sıcak biz bile örtmuyorz üstümüzü onlarda sıcaktan uyuyamıyor, terlemsin de 
0 oy
(907 puan) tarafından
Canım pencere kapat başka odanın cam aç. Bizim evde sıcak. Atlet ve şort ile yatıyor kafası su içinde kalıyor sabaha karşı örtüyorum bacaklarını ince örtü ile. Oda kaç derece 
0 oy
tarafından
Tek zıbınla hiç üstünü örtmüyorum zaten daralıyor cocuk sıcaktan hiç bişey olmaz 
0 oy
tarafından
Ben tişört altına ince pijama giydiriyorum uykuya dalınca cami kapatıyorum . Benimkide örtmüyo Bi haftadır bişey olmadı ınsallah da olmaz
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Bizim kız da aynı (8aylık) sadece zıbınla ince müslin örtüyorum onu da atıyor döndükçe odanın camı da açık hava ztn sıcak ona rağmen hala terliyor bu kadar sıkıntı etme çocukları biraz da alıştırın ağustos ayında bunu diyorsan kışa napıcan. Çok sıcağa alıştırma en ufak soğukta hasta olur sonra. 
tarafından
Yok hani derler ya üzerine kar yapar diye o yüzden sordum üşür mü dedim üstü açık
(1,391 puan) tarafından
O dediğin benimde hep aklıma geliyor :) içim rahat etmiyor büyük oğlanlara birer çarşaf örtüyorum kıza da müslini koyuyorum ama açıyorlar yine Allah'tan karı eritecek bir sıcak var dışarıda merak etme birşey olmaz :)
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Benimkiler de açıyor öyle yatıyorlar çok sıcak zaten
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Benim ki sağlamsa birseycik olmaz Allah'ın izniyle merak etme ne yaz ne kış doğduğu günden beri ben orterim bı tekme sn sürmeden açar hiç mi uyumuyon arkadaş 
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Örtme zaten canım ,hiçbir uzman örtüyü önermiyor.. uyku tulumu en iyisi zaten hava sıcak zibinla yatırın 
0 oy
(129 puan) tarafından

Valla sıcakta olsa uyuyanın üstüne kar yagar diye bi laf vardır yine üşür yine üşür biz bile üşüyoruz tulum tarzı bir şey al ben öyle yaptım yoksa üstünde ne varsa atıyor 

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ben de örtmüyorum pencere kenarında yatıyo sıcağı seven bi çocuk değil zaten ama zıbın giydiriyorum sç
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Sadece zibin ise pencere açma bence sonuçta uykuda usuyuebilir..
0 oy
tarafından
Ortmeyin, çocuk daha nasıl anlatsın?
0 oy
(590 puan) tarafından
benim cocuk sicakdan terliyo ustsuz bilw yatiriyom gene terliyo
0 oy
(232 puan) tarafından
Şuan 4 aylık kızım aynı dediğiniz gibi sadece zıbınla yatıyor üzerine ne örtü var nede başka bişey
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Sadece zibin la yatiriyorum çarşaf bu sıcakta ne gerek var 
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Kısa şort ve zıbınla yatıyor hiç bişi örttürmez sbaha kdar döner durur ama hava ck sıcak bazen sbaha karşı serin olunca bacaklarına müslim atıyorum sıkıştırıyorm onunda altına dönsede ittiesede açamıyor. Ama bunu onu korumak için değil kendi aman üşürse paniğimi bastırmak için yapuyorum yoksa bu havada imkansız üşümek 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ecalased41 (129 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 521 göst.
30 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
37 cevap 969 göst.
28 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kadriyetaycur (1,287 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
23 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,809 soru

24,035,620 cevap

328,908 kullanıcı

...