0 oy
364 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (384 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar kızım 2.5 yaşında bugün yatak koruyucu aldık artık tek başına odasına uyuyacak bebeklikten bu yana hep yanımda hep hiç ayrılmadık hep sarılarak uyuduk 9famiz küçük yatak kkoma imkanım yok sizin çocuklar nerde uyuyor ben şuan ağlıyorum ilk defa onsuz uyuyacağım hemde nasıl ağlıyorum sanki ona vefasızlık yapmış gibiyim acaba yanıma alsammi geri sizlr bebekelri de ayrımı nasol alıştınız kızımda sorin yok gece bi kalkar süt içer daha altını bezliorum süt için büyük ihtimal yanıma gelir 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

+1 oy
(12,026 puan) tarafından
6 yasında ayırdım ben kızı o yuzden seni anlıyabiliyorum =D
-Reklam-
0 oy
(388 puan) tarafından
8.ayda yataklarımızı ayırdım. 3 gün ağladım. Aynı odada ama ayrı yatak ona ağladım resmen :)) geçiyor 
(384 puan) tarafından
Ayy napsam yanıma mi alsam
(388 puan) tarafından
Net karar vermelisin birgün al birgün koy olmaz.
0 oy
(519 puan) tarafından

Peki 4 aylık bebeğimi bırakıp sabah 7 De ise çıkıp aksam 7 De gelen ben  napayim:(

(384 puan) tarafından
Allah yardımcınız  olsun canım zor olsa gerek ben kızımı bahçede arkamda görmesem çıldıriyorum
0 oy
tarafından

Konudan hariç gece sut ıcmeyı bıraktırmaya calıs bence yaşı gelmıs cunku, dişlerini curutur gece beslenmesı :) onun dısında da bırkac gune sende alısırsın

(384 puan) tarafından
Çok düşkün canım süte bir defa tek içiyor nasıl biraktircwm acaba yaa
tarafından
Su teklıf edebılırsın ılk uyumaz 2-3 gece sonra alışır ınan zararı olur yararından cok
0 oy
(12,064 puan) tarafından
Ben duygusuz mu oluyprum şimdi odası olsa bugün ayırıcam çinkü oda bir birey kendi alanı olmalı
0 oy
(6,848 puan) tarafından
2 yaş olcsz bzde bende kızımla uyuyorm eşimle ayrı yatıyoruz hep . Yani ayırmak istiyorum ama bni gormeyimce ağlıyor hep. Anlıyorum sni cnm
0 oy
(449 puan) tarafından
Suan 23 aylik kızım ,  14 aylikken odasını  ayırdık  park besiginin fermuari acik kendi uyandiginda cikip geliyor yanımıza  ... hic korkmadi normal uyur uyanir  birde biz hic yanimizda uyutmadik hep kendi yataginda uyudu  bebekken 1 2 kez uyuduk baska yok ... kızım  da sut icer yatmadan gece susarsa ona uyanir gelir ister icine yatar
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Eni sonu ayrilicak cnm odası ne kadar erken olsa onun için iyi olur
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Ben hep aynı odada ayrı yatakta yatırdım. İyiki öyle etmişim yoksa bende arardım bazen gidip yatarım yanına öper koklarım uyurken
0 oy
(14,911 puan) tarafından
Bence ayirmalisin artık ben doğduğundan beli besiginde yatiriyorum anne yani bile yapmadım beşiği önce dibimdeki odadaydi sonra başka sebepten kendi odamıza aldım ama yatakla bir değil kendi yataginda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 206 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Asiiii (2,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 826 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 312 göst.
0 oy
24 cevap 693 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,789 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,818 soru

24,103,629 cevap

332,565 kullanıcı

...