0 oy
973 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,306 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar bn evliyim yaklasik 5 yillir daha once bi iliskim oldu 5 yillik bugün ölmüş duydum ve şok icindeyim şuan bile sanki gercek degil gbi babam vermedi o yuzden ayrildik cok cabaladi kacrmaya filan çalıştı ama ailemi ezemedim onada guvenemedm cnku sevgililigimizde bile cok aldatildim ama cokta sevdigimi ve sevildigimi düşündüm ve 5 yil sürdürdüm ama ayrildik oyle boyle zorla filan o evlendi bn evlendm ona en buyuk bedduam beni hic unutamamasi oldu ve bedduam tuttu surekli fake hesaplardan filan bna ulasmaya çalıştı o boyle yaptikca bnde sevildigimi dusundm ama cokta korktum eşim ogrenirse filan kizar diye aslinda bnm kizilacak bsy yoktu ama neyse yani aslinda bnde dusunuyodum bazen bazen ama neyse ozluyodum ara ara sevmedigimi dusunuyodum ama bu haberi duyunca gercekten sarsildim cokta üzüldüm yani anlatamiyom hep bigun bi yerlerde karsilasiriz diye dusunuyodum ama simdi mahşere kaldi diyom aslinda eşimi cok cok seviyom ama cok cokta üzüldüm bu olanlara o kadar anıya kötü oldum ya yani bu yanlış bisey mi o kadar anım olan birine üzülmem 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Size ne kadını neden bu kadar yargılıyorsunuz? Ne olursa olsun ölüm sonuçta, insan üzülmez mi? Bir kez bile iletişime geçmemiş ne aldatması? Tamam en namuslu sizsiniz. Namus deyince akla yalnızca bu geliyor, zihinler namuslu olsun önce.

Sana gelince arkadaşım, 

Öncelikle başın sağ olsun. Eminim üzülmüşsündür çünkü tanımadığımız insanlara bile üzülüyoruz (insan olarak) Hepimiz birgün ait olduğumuz yere geri döneceğiz merak etme. Eşin iyi bir insansa kalbini kırma. Başkasını aklından geçirmiş olman seni namussuz yapmaz ama enerjini ailene ver bundan sonra. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sana iki şarkı soyliyim ikisinide dinle düşün ve hayatına kaldığın yerden  devam et.

Ozan manas/Yarim kaldı şarkılar 

Ve yine 

Ozan manas/mahsere kaldı 

Geride kocaman 5 yıl var,evet bi başkasını seversin onu da unutursun ama 5 yılını unutamazsın belki şu an hiç bisey hissetmiyorsun ama insanın aklı yine xe karışıyor.Dedigim şarkıları dinl3 belki ağlarsın bile ama esin geldiğinde bak yüzüne kocaman sarıl ve şükret canim...
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin nasıl ölmüş peki ölüm sebebi neymiski kaç yasndaydı
0 oy
tarafından
Bence eşini sevememişsin canim evlenmişsin ama eskiyi unutmamişsın eşine üzüldüm aynisini o yapsa kim bilir neler yapardin adama eski sevgilisi takip etse ve hosuna gitse eşinin neler hissederdin 
0 oy
(8,777 puan) tarafından
Neden yanlış olsun. Evlisin eşine sadıksın. Saygın, sevgin var. Sadece 5 yılını verdiğin adama aşıkmışsın zamanla aşk biter ama kalbinin en derininde hep vardır o. Ara ara gelir aklına ne yapıyor acaba dersin kendi kendine sonra geçer. Bir zaman sonra yine aklından gelir geçer bu aldatmak değil ki. Anılar, hatilar bunlar unutulmaz ömür boyu. Bende çok sevdim birini. Aklıma gelir ara ara ama karşıma çıksa göz göze gelmem evliyim artık. Kendimi senin yerine koydum da onun ölüm haberini alsaydim nasıl tepki verirdim diye sanırım mezarına gider iç çeke çeke ağlar sonra evime döner kaldığım yerden devam ederdim.. Allah rahmet eylesin ne diyelim..

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,237 göst.
22 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 579 göst.
+1 oy
13 cevap 571 göst.
1 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (603 puan) tarafından soruldu