0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (586 puan) tarafından
Yarin kizimi goz doktoruna goturcemde devlete cocuk hastanesine basil bakiyorlar kizim durur mu acaba

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben götürdüm bakamadi kuzum ya
(586 puan) tarafından
Nasil bakmaya calisiyorlar canim
-Reklam-
0 oy
(2,518 puan) tarafından
İki yaşında göz muanesimi var . Benim kimlere doğumdan sonra bskmislardi götürmem gerekiyor mu .bı sorun yok ama
(586 puan) tarafından
Tedbir amacli bi goz muayenesi yaptirmak istedum
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Daha dün götürdum.genel.muayene icin maalesef korkusundan göz ölcümlerine baktırmadi ki genelde bu yaslardaki cocuklar öyle yapiyormus onun icin uzaktan olcüm yapan makineler varms ona yönlendirdi doktor sizde bi sorun oyle bi makine mevcut olan hastaneye gidin.
(586 puan) tarafından
Bursada dortcelik cocuk hastanesine goturcem ama devlet hastanesi uzaktan olcum yapan alet varmidir bilmiuorum siz nereye goturmustunuz
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Ölçüm cihazında komutlarını algilamayan çocukları bebek ölçüm cihazı ile yapıyorum ben göz ölçümde çalışıyorum şu anda 
(586 puan) tarafından
Devlet hastanesinde mi calisiyorsun canim bursada dortcwlik cocuk hastanesine goturcem ama orda boyle cihazlar varmidir acaba
(1,326 puan) tarafından
Vardır canım evet devlette çalışıyorum İstanbul'da ki küçük hastane eğer iki yaş ve üstü ise komutlarimi dinlemediginde göz damlası var önce doktora yolluyorum hangisi damlatacagimi yazıyor bana beşer dakika aralıklarla iki kere damlatıp yarım saat sonra fotoğraf makinası gibi bir cihaz var ona alıp onunla çekiyorum
(586 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin canim nasil komutlar ceriyorsunuz kizim dinler insallah kendi gozumde astigmat varda oyuzden kizimin guzelce bakilsin istiyorum
(1,326 puan) tarafından
Canım çocuk küçük olduğu için zaten anne kucağını almasını istiyorum kafasını koyacağı bir boşluk var çenesini yaslayacagi onu yapıp beş on saniye gözünü kırmadan surmasini istiyorum eğer kafasını hareket etmeden beklerse on saniyede hemen çekiyorum zaten ölçümü göz tansiyonunu zaten yedi yaş altı olduğu için almıyoruz o cihaza sadece en fazla on saniye cihazın içindeki ev var oraya bakmasını istiyorum işte çocuklar hastaneden korktuğu için bazıları durmuyor ama bazı çocukların var tamam abla diyip duruyorlar hircinlasmiyor durmazsa eline kağıt yazıyorum ölçüm yapılamamıştır diye doktora şöyle damlanın adını yazsın diğer cihazla olcuyum diyorum beş dakika arayla iki damla damlatiyorum çocuğun göz bebeklerini büyütüyor bu damalalar göz bebekleri büyüdükten sonra yarım saat sonra bebek ölçüm cihazı var fotoğraf makinası gibi anne kucağını alıyor karanlık odada fotoğraf çekiyorum diyip çekiyorum
(586 puan) tarafından
Allah razi olsun canim benim boyle uzun uzun yazdigin bilgilendirdigin icin yarin bakalim bizim kontrol nasil gecicek sana haber veririm
(1,326 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah birşey çıkmaz
(586 puan) tarafından
Canim goturdum goz doktoruna once doktor uzaktan bi aletle bakti astigmat yok dedi sonra gene uzaktan bi aletle baktilar olcum yaptim dedi 0.75 iki gozde bisey yok dedi ama cok ilgilenmediler boyle mi oluyor muayene canim bide 0.75 onemli degil mi
(1,326 puan) tarafından
Çocuk için 0.75 önemli değil ama hangi aletle baktığını bilmeden birşey diyemem ama standarttır zaten uygulaması onu harfleri falan zaten okuyamaz sadece cihazla bakıyorlar canım çocukta
(586 puan) tarafından
Ilk baktigi alette astigmat yokmus dedi sonrakindede onunde gulen yuz gibi bisey vardi olcum icin baktigini soyledi ozaman 0.75 dedi canim
(1,326 puan) tarafından
Doğrudur canım o zaman senede bir goturebilirsin numara yükselecek mi diye
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Devleti bilmiyorum da biz özele götürüyoruz düzenli çocuklara özel aletler var ışıklı oyuncaklı onlarla bakıyo. Göz ölçümü de uzaktan dürbün gibi ışıklı bi aletle yapılıyo ucunda ördek falan vwr dikkat çekici
(586 puan) tarafından
Ben devlete goturcem canim ya bursda dortcelik cocuk hastanesine goturcem orda boyle cihazlae olcagini sanmam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 255 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde M.....M (6,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
28 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 685 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,762 soru

24,115,596 cevap

333,217 kullanıcı

...