0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (590 puan) tarafından
babamin annesi kuccukken birakmis yeni bi adam bulmus adam babama eziyet etmis sirtlarinda sigara sondurmus sonra babamin dedesi bakmis ona kadin ozaman buzamandir bir kere babami arayip sormaz babam yogun bakimda yatti oldumden dondu bir kere aramadi gelmedide bi ara babam annesinin cocugunu aramis annemin numarasini versene diye ogluda demis babamla ugrasiyo hasta babamda demis baban mezardanmi cikti geldi demis oglu kivirmis babasi oleli 1 ay olmus aslinda numarasini vermemek icin ne anneler varya benim cocugum hasta onla bir 3 gundur hasta oldum 

2 Cevaplar

0 oy
(182 puan) tarafından
Var maledef benim annem dahi o kapasitede benimde çocukluğum parlak geçmedi annem babamla tartışıp ayrılıp babam beni alıp babaaneme getirdi aylarca baktı bı gün beni aramış değil gelmiş değil anne hasretinden oldum ağladım psikolojim bozuldu daha 6 yaşındayım neler çektim babaannemde psikolojik baskı yedim babamı da o süreçte görmedim hiç...sonra annemle kavuştuk evine getirmişler annem ağladı çok bende üzüldüm ağladım hatırlıyorum o anı ama ben sonra annemden annelik görmedim hep dövdü beni çok dayak yedim kız evladiyim ama süpürge borusu kafamda kiriliyordu şiddetli vurmalardan birinin evvelden kaderi kötüyse ölene kadar o kader onun peşini birakmiyor
(590 puan) tarafından
evet canim dogurmakla anne olunmuyo isde
-Reklam-
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Herkes anne olamıyor işte 

Merhamet vicdan gerekli

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 877 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,205 puan) tarafından soruldu
0 oy