0 oy
560 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
Kızlar eşim alalım diyor, brn kararsızım iyimi.sizce bebeğim 2 aylık sürekli uyanık ev işi yapamıyorum, robot süpürge alaim diyor eşim de. Artıları eksileri nelerdir yazarmisiniz 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim teyzemle kuzenim kullanıyor kuzenim cocugu hiç durmuyor elim ayağım oldu diyor cok memnun şimdiki aklım olsaydı robot süpürgeyi alırdım tertemiz yapıyor
-Reklam-
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Elim kolum herşeyin oldu çokta güzel süpürüyor vallabende güvenenemm içime sinmez diyodum eşim bana supriz almış çifte süpürgeli haritalandirma özelliği ve mop özelliği olanlar daha iyi 
0 oy
(888 puan) tarafından
Ben alacaktım eşimin arkadaşı eşin çok titiz se tavsiye etmem demis . Bende philips marathon aldim .
0 oy
(66 puan) tarafından

Esin al diyorsa kesin al xiomi mop pro kullanıyorum hem süpürme hem silme çok döken bir çocuktu onunkini bile çok güzel temizleyip siliyordu bir sene olacak filitre değiştirmek gerekiyor sadece o da 100tl bile değil acil misafir gelince ben bir uçtan yapıyorum onu başka yere koyuyorum iki elden bitiyor iş:)

Çocuğum çok döktüğü için günde 4 sefer mutfağa açıyordum canım en büyük kurtaricim oldu beğenmezsen ertesi gün üstünden süpürürsün ne olacak hergun süpürme istiyor zaten ev 

0 oy
(25,177 puan) tarafından
Kücücük bişeyin süpürüp sildiği yer asla içime sinmez gereksiz masraf
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Kendim bastira bastira çatür cutur süpurmedigim.muddetce icim rahat etmez bana gore çok gereksiz
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Hiç bir eksisi yok valla mis gibi süpürüyor tek sıkıntı haznesi çabul doluyor her süpürmede temizlemek lazım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
1 cevap 207 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 242 göst.

Kategoriler

1,466,865 soru

24,036,483 cevap

328,938 kullanıcı

...