0 oy
685 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızlar ben babaannem ve dedemle büyüdüm ama ikisi de 3 ay arayla arka arkaya vefat etti benim de gidicek bi yerim yoktu bi nevi kurtuluş olarak evlendim ama sürekli hergün rüyamda onları görüyorum ve hep bana küs olduklarını belirtiyolar önceden aman rüya canım ne olcak diyodum ama artik daha sık her gün görmeye basladim baska bi rüya görsem bile icinde onlar dahil oluyor bana küs olduklarini belirtiyorlar kafayi yemek üzereyim artık morallerim cok üzgün aklima takiliyorlar böyle bana akil verin ne yapayım ya

12 Cevaplar

0 oy
(5,908 puan) tarafından
Onlarin kabrine git canim Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olur insaAllah
(59 puan) tarafından
Uzak kuzum baska bi ilcede oturuyorum ben simdi esim de calisiyor sadece gitsem bile aksamlari gidebiliyorum mezarliga da aksam gidemem ki hamileyim de şuan aklima cok takiliyor bu durum kendimi gectim bebegimi de üzüyorum boylelikle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mezarlarına git yasin oku onların adına sevap işle sadaka ver canım. Acaba onların rızası yok muydu evlenmende 
(59 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum ama baska çarem yoktu annemle babam ayri benim ben 6 aylikken kalmisim babaannemde malum yaslandılar dedem gecen sene eylul ayinda vefat etti babaannem dayanamadı şubatta da ardından o vefat etti benim gidecek bi yerim yoktu zor zahmet babami ikna etti cevredekiler onun yanina gittim ama üvey annem var anlasamadik sadece 1 ay dayanabildim orda da sonra evlenmeye karar verdim yani baska kurtulusum yoktu 3 ay icinde evlendim hemen. Ama ben bu rüyaları babamin evine gittim gideli hep görüyorum. Mezarlarina gitmeyi cok istiyorum ama baska bi ilçedeyim uzak biraz esimde calisiyor izni yok gitsek bile sadece aksamlari gidebiliyoruz o zamanda mezarliga gidemem. Ha dedem yogun bakimda ölmüstü ama babaannemin basında ben vardim normal hastane odasinda vefat etti cok korkmuştum ki ağlarken beni nereye kime birakip gidiyorsun dedigimi hatirliyorum sadece elinin tersliye beni itip evlen evlen dedi sonra da can verdi hani rızası varmiydi yokmuydu bilmiyorum ama durum böyle
(995 puan) tarafından
Hersey tamam da baban annen niye seni istemiyorlar
(59 puan) tarafından
Ikisi de evli şuan belki onlar istese bile esleri istemiyordur bilmiyorum dedigim gibi 1 ay kadar babamda kaldım mesela üvey annem sürekli biseylerden dolayi sucluyordu beni kardeslerim var onlari bana karsi dolduruyordu sonra babama acik acik beni istemedigini söyledi babamda beni gidecej bi yer bul diye cekti krnara konustu. Annem desen kocasi babamdan beter uyusturucu alkol hepsi var ona da korkuyorum biraz o yuzden gitmek istemedim ki babaannem dedem ölünce bi aramadi bile ne yaoiyon ne haldesin diye
(995 puan) tarafından
Kinamayacagim kimseyi anneni babani Allaha havale et canim o ki herseye hesap bicendir sen uzulme benimde annem 13 yasimda iken oldu babam da senin banan gibi umursamaz canim
Ama baban sana gidecek yer bul demesi cok kotu bisey Allah yardim etsin insallah bundan sinra yuzun gulsun kac yasindasin bilmiyorum esinden taraf cocuklarindan taraf yuzun yuzumuz gulsun amin
(59 puan) tarafından
19 yasindayim canim tesekkur ederim artik bundan sonra cumlemizin yuzunu güldürsün allahım bizi anne babalarimiz gibi yapmasın hayirli evlat versin evlatlarimiza hayirli aile olmamizi nasip etsin
0 oy
(34 puan) tarafından
Canim yasin isteyebilirler kadinlari topla onlar icin yasin okut
(59 puan) tarafından
Kuzum dedigim gibi evliyim daha yeni evlendim kayinvalidemlerle oturuyorum kayinvalidem biraz gicik bi tip ben istesem bile o razi gelmez o yüzden söylemeye cekiniyorum
0 oy
(877 puan) tarafından
Kuran biliyosan Kuran oku onların hayrına yardıma muhtaç insanlara bişeyler ver yardım et Allah rahmet eylesin 
0 oy
(341 puan) tarafından
Moralim üzgün nasıl oluyor kız moralim bozuk yaşasaydın bari :) Rüyanda onların kabrini ziyaret etmen gerekiyor bence ben bunu anladm
0 oy
tarafından
bi dua okut yemek pişir bi komşuya ver fatiha okusunlar dende oku yasin falan ruhlarına şifa olsun senden tek istekleri dua yani canım 
0 oy
(843 puan) tarafından
Peki canım sence neden küsler 
(59 puan) tarafından
Ya inan bilmiyorum kuzum bak diger yorumlari da okuduysan eger ben kucukken ayrilmis annemle babam bn 6 aylikken kalmisim babaannemde onlar ölünce babama gittjm ama orda da duramadim zaten üvey annemden dolayi ama ordaykende sürekli rüyalarimda küsüyolardi bana ve babama da zaten küs ölmüstu ikiside ben heralde babama geldigim icin bana küstüler falan diyordum ama evlendim hala ayni ruyalar devam ediyor
(843 puan) tarafından
Canım sen bi hayır yaptır yiyecek içecek filan. Kuran okut. Müsait zamandada ziyarete git. Otunu çöpünü temizle mezarın su dök. Duanı et. Bilinçaltın olabilir bunlar. Yaptıkça rahatlarsın inşallah.
(59 puan) tarafından
Tamam canim cok sağol
0 oy
tarafından

Öncelikle basin sağ olsun Allah rahmet eylesin 

Bol bol her ikisi içinde kuran oku ve mazarlarina git ziyarete
(59 puan) tarafından
Sagol allah razi olsun canim
0 oy
tarafından
Hayır işle canım sadaka falan ver 
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Cnm senden bir şey isteyipte yapmadığın bir seg varmı bir mevlut okut ruhlarına ver belki senden kuran bekliyorlardir
(59 puan) tarafından
Kuzum cok isterim aslinda ama elimden gelen bisey yok şuan için zamaninda buyuk mevludunu yaptirdik yasinini okuttuk ölüm yillarinda da ayni sekilde ama dedigim gibi suan evliyim kayinvalidemle kaliyorum biraz gicik bi tip eşim calisiyor ama evin parasini onda toplaniyor o yüzden ondan isteyemem boyle bisey istesem bile yapmaz razi olmaz kayinvalidem
(2,558 puan) tarafından
Ozaman sen bir yasin oku ve bir seyler dagit cnm send3n hayir bekliyorlardir belki
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Annenle babana noldu canım. Dedemle ninenin senden beklentileri var mezarına gidemeden bile onlar adına evinde yasin okut
(59 puan) tarafından
Annemle babam ikisi de duruyor simdi evliler ikişer cocuklari var hayatlarini yasiyorlar birinin kocasi beni istemiyorum birinin de karisi
(7,931 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun
(59 puan) tarafından
Amin canim sagol
0 oy
(643 puan) tarafından
Cnn onların adına bi yetim felan sevindir ne bilim durumu olmayan birine para felan ver  bence

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 456 göst.
0 oy
15 cevap 771 göst.
2 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,264 soru

24,180,953 cevap

336,323 kullanıcı

...