Allah’ın izniyle çarsamba günü 8 8.30 gibi sezeryan olacağım ama dr 6.30 7 de yatış yapılmış olsun dedi
Sorum şu ben şimdi hastaneye gittim yatış yapıldı
Beni neler bekliyor ilk gittiğimde kendi gecelik mi giymem lazım ameliyat elbisesi mi neler oluyor kızlar sezeryana girmeden önce tecrübeli tatlı anneler bana bilgi verebilir mi ilk gebelik ilk heyecan pek bişey bilmiyorum da
38+4
Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah canim sağlıkla sağ salim kucağına alırsın ben normal doğum yaptım bilmiyorum
Eveeetttttt)))) inşallah sagsaglım dogurursun canm bıraz uzun olabılr bızzat tecrubelerımden bahsedecegım ve sonrasında ne bekliyo anlatıyorm❣️ıkı saat once gıtmenın sebebı baya baya bı kagıt ımzalatıyolar evrak işi bitince once ntsye baglıyolar sonra baska bı odaya geçip soyunup hazrlanıyosun ordan görevlı senı giydiriyor esyalarını yanına gelecek olan kısıye verıyolar odana götürülüyo.herseyını cıkarıp bonenı taktıktan sonra damar yolu acılıyo ve sonta mıdır suntamıdır lanet sey takılıyoamalıyatta çişini kacırman muhtemel uyusuk olcan için bundan sebep hortum baglıyolar bı kac sanıyelık ıslem ama degısık bısı rahatsız edebılr senı amalıyata kadr.sonra yarm saat kadar fılan serum yedım yattım ben eger ıyısen sorun yoksa nts ye baglı beklıyosun ondan sonra odanda amalıyat saatını beklıyon gelıp senı alıyolar sedyeye ytıyosun ve gidiyosun.bu süreçte biraz ğşüyebılırsın hastaneler soguk oluyo ve sen cıplak oluyosun amalıythanede ayrı soguk olr ama no problemiçeriye girince senle iletişime gecıyoalr normal sohbet muhabbet senı hazrlıyolar fılan parmak baskını alıyolar serımlar ve anastesı verılıyo ben belden asagı oldum.bı muttet uyusmanı brklıyolar sonra işlem baslıyo haaaa bua rada doktor müziğini unutmuyosonrasında kesılıp bicilip ıngaaaa diye bi ses❣️ben orda pek bısı hıssedemedım cok mıdem bulanıyodu sonra bebrıs aglarken kordonu kesıp sarıp yanma getırdıklerınde kendımı tutamadm aglamaya basladm kokusunu ıcıme cektım bebişim aglamayı kestı sonra da onu giydirip odaya alıyolar senınde işlemler bitince odana geçiyosun kısa sürece bitiyo ve odada curcuna başlasııınnnnn ılk bı kac saat senden gaz ve kaka beklerler bunun ıcınde mutlaka yürğmen gerekır acı ceksende yuru ki ıcındekı gaz cıksın 15dk da bır yürü.bol bol neskafe ıcıceksın senı mutlaka taze cekılmıs khve tenbıhle eşine yemene ızın verılınce bol bol kahve ve corba su fialan tüket özellıkle kayısı suyu kayısı meyve suyu cunkı kabızlık olabılıyo önüne geçmiş olrsun az kendıne gelınce gecelıklerını giyer bebişinle fotolar cekınırsin❣️genel anastezı olma derım zor ayıkırsın cogu seyden haberın olmaz ayık olrsan herseyebsahıt oluyosun harıka bısı
1,493,295 soru
24,399,296 cevap
349,987 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın