0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (2,935 puan) tarafından
Kızlar kızımı artık bezden kurtarmak istiyorum rahatsız oluyor 2.5 yaşında yeni knuşmaya başladığı yeni başladık yaptıktan snra anne popiş diyor altını değiltiriyordum bgun ilk olarak lazımlık aldık bgun götürdüm yanına bnde oturdum kendi kendine çiş diyor yapmadı bez takmadım cıktıktan 10 dk kadar snra altına yaptı bliyorum uzun bir süreç basıl yapmayalım tecrübenşze ihtiyacım var sizler nasıl yaptınız

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çişi hallettik bizde kaka hala alışamadık ya. Az az yapıyo sürekli çamaşırına 1 ayı geçti 2 ay olacak
(2,935 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
-Reklam-
0 oy
(12,065 puan) tarafından

Canım bugün eğitimin 2. Haftası bizim ilk gün ful kaçırdı halıya parkeye işedi ama tuvalete de oturdu ama yapmadı ilk gün öğrenme süreci en az 3 gün ver öğrenmesi için istediği yere işesin boşver takma. Benimki ilk günden sonra hiç kaçırmadı neyi nasıl yapılacağını öğrendi çünkü 1. Haftanın. Sonunda ise kendisi söylemeye başladı şuan iki hafta oldu tamamen rahatım saatlerce tutuyor çişini  gelince kendisi söylüyor yarım saatte bir tuvalete götür kendi aöylenesini bekleme benimki sık tuvalette gitmeyi sevmedi ben bi saatte bir götürğyodum bu arada 2 yaşında 

He gece nasıl yaptığımı söyliyim ilk üç gün bez başlamadım ama ful kaçırdı uyurken sonra bezlemeye başladım 1. Haftadan sonra gece de alıştı sabaha kadar tutuyor
Birde kaka problem ben banyo dolabından oyalamak şeyler verdim sohbet ettik kaka yaparken bana sarılıyo benden güç alıyo hala aşamadık o konuyu kabız gibi birazcık 
(2,935 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah
(12,065 puan) tarafından
Amin sizede inşallah
(2,935 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Allah yardım etsin :)) bizde 10 gün oldu baslayali halılarım çiş olmuştu iki gündür hasta ateş ishal halılar hep pok olmuştu bugün eşimle yıkadık:))) kurusun sercem bida olcak kesin 
(2,935 puan) tarafından
Saol canım seninde Allah yardımcın olsun :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 211 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 447 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
12 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,209 soru

24,108,568 cevap

332,829 kullanıcı

...