0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hicbirsey bilmezken gittim dikis makinesinin en iyisinden aldim hicbirsey yapamiyorum....diktiklerimi ***** dikiyorum yada kumaşı mahvediyorum birseyi beceremedim. Eşim esofmanini verdi daraltayim diye nede olsa evde giycem dedi ama şuan giyilecek durumda bile degil çöpe gitcek kursa gitme imkanim yok imkani kisitli bi yerde oturuyorum ogrenmeyide cok istiyorum ama beceremiyorum yapanlar nasil yapiyorsunuz siz bana nolur yardim edecek birsey soyleyin... eşim dikis bilmedigim icin almak istemedi ben zorla aldirdim ogrenecegim diye simdide zorlandigimi soyleyince bana yapamiyorum deme diye basima kalkiyor ne yapayim nasil ogrenirim kolay yoldan internette pek net anlatan birinide bulamadim
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
(888 puan) tarafından
YouTube de video lar var canım izleyerek yaoabilirsin eski kıyafetler den kalıp cikartabilirsin 
-Reklam-
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Halk eğitim yok mu orda onların kursları oluyor ya da eski bez olur carsaf olur ne bilim o tarz şeylerden başla ilk
0 oy
(5,328 puan) tarafından
ben bu video le bqşladım ufk ufak dikiyorum birşeyler cnö 
(508 puan) tarafından
Inceleyecegim canim cok sagol
(5,328 puan) tarafından
Rica ediyorum cnm
0 oy
(3,026 puan) tarafından
Bu hemen olabilcek birşey değil ki teknik bilgi gerekiyor. Ben 4 sene hazır giyim okudum teknik bilgileri önce lazım olmayan kumaşlarla yap. Dikiş teknikleri , fermuar düğme , pile yapma , pilikase yapma , cep açma kumaş birleştirme , paça yaka kol bunları elindeki kumaşlarla pratik yaparak sıra sıra öğrenmelisin.eline eski kumaşlar vs varsa düz kes bunları pratik yap. Makinenin özelliğini bilmiyorum ama dikiş çeşitleri var onları da bı yap.
(508 puan) tarafından
Net anlatan video bulamadim tavsiye edebilecegin video var mi canim
(3,026 puan) tarafından
Ben videolardan değil okuldan öğrendiğim için bilmiyorum pek canim araştır istersen. Temel şeyleri öğren önce bı eski kumasla pratik yap. Benm kitablarim pörrfoyum kalıplarım çizimlerim vs kagitla yapılan etek pantolon pratiklerim vardı eğer bulabilirsen moda tasarım ile ilgili kitablar var teknik bilgiler şuan kaldımi bilmiyorum okuldayken vardı bizim her türlü tekniği gösteriyordu bı aradtir.ama internette dede vardir
(508 puan) tarafından
Bi bakayim canim cok sagol yardimin icin
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Boş bir kumaş al sürekli dik düz git gel 
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Bilmeden niye başladın ki cnm 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Direk kıyafetten baslama bacım. Once en basitinden nevresim takımı dik. O cok kolay. 
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Kimse anasının karnında öğrenmiyor bir iyi bir kötü öğrenirsin pratik yap eski şeylerle fln

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
12 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 599 göst.
7 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mervem (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 369 göst.
10 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nickmickyok (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 352 göst.
1 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,284 soru

24,181,276 cevap

336,337 kullanıcı

...