0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (90 puan) tarafından
Arkadaşlar oğlum. 5 yaşında sünlet ettirmek istiyoruz hep randevu aldık yapmadılar şimdide çocuk cerrahisine aldık devlet hastahnesine yaparlar mı sizce devlet hastanesi çocuk cerrahisi 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
yapanda var yapmayana canım araştırman laızm bulunduğun ilde  bızde 1 ay once yaptırdık 3.5 yasında
(90 puan) tarafından
Şehir hastanesinde çocuk ürolojisine aldım doktor bn yapmıyorum dedi
-Reklam-
0 oy
(2,609 puan) tarafından

Sünlet ne diye merak edip girdim :D yaparlar büyük ihtimalle eşimin yeğeni 2 aylıkken oldu 

0 oy
(7,583 puan) tarafından
Çocuk cerrahı yapıyo evet ama yerinde olsam üroloji ye yaptirirdim 
(7,583 puan) tarafından
Yaşından dolayı mi yapmadı acaba oğlumu uroloji doktoru önce muayne etti sonra sünnet olmadı çocuk cerrahi na yaptır onlar da yapiyo
(90 puan) tarafından
Yok doktor bn yapmıyorum dedi sünletle bn bakmıyorum dedi
(90 puan) tarafından
Aldım şimdi randevu çocuk cerrahisine insallh yaparlar başka hastahne doktor ben yapmıyorum sünlet diyor üroloji doktoru
(7,583 puan) tarafından
Çocuk cerrahı yapar cnm
(90 puan) tarafından
İnşallah yapar okul başlamadan bitse hamileyim bide çok zor olur benim için bu ay aldık artık insallh yaparla
0 oy
tarafından
2 ve 7 yas arasi yaptirmak uygun değil. Doktorlarda önermiyor tam cinsel kimligin oluştuğu yaslar ve olumsuz etkilenir. 2 yıl daha bekleyin derim. Geçmiş olsun 
(90 puan) tarafından
Okula baslicak oğlumda hazır anlattık hep ona korkmuyorda ama bı türlü hastahne doktor sorun oldu
0 oy
tarafından
Sünlet ne kız doğrusunu unuttum 
0 oy
(14,816 puan) tarafından
Devlette cerqhiler yapiyor benim ve eşimin yegenler hep devlette oldu bi sıkıntı olmadı çok şükür 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,009 soru

24,066,800 cevap

330,407 kullanıcı

...