0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar süpürgemi tusüna bastım çalıştı hemen geri gitti çalışmıyor şimdi 2 yıllık süpürge daha nolur yardım edin ya napacam ben .yeji oldu daha bu .

image

2 Cevaplar

0 oy
(711 puan) tarafından
Supurgemiz aynıymış benim başıma gelmedi benim ki de kalbosu düğüm olmuş içerden ara kablosu olmadan çalışmıyor arada ara kablosuna iyi oturmuyor çalışırken bı anda gidiyor ama seninkini bilemedim acaba motoru mu yandı ki
tarafından
Ya bilmiyom ki çok üzgünüm eşime desem laf eder kaynanam a dersem o da eder valla napacam bilmiyom  ağlayacak sinirden elim ayağım titriyor
(711 puan) tarafından
Sakin ol bacım başka bı prize dene . Topraklama dan da kaynaklanabilir bende evleneli iki yıl bitti Allah'ın izniyle tost makinesi almıştım mesela 3 dk dam sonra sarteli artırıyordu  aynı prize tekrar taktigimda hiç bir şekilde cakistiramiyordum alıp salona goturuyordum mutfaktaki prizden çıkarıp orda da çalışıyordu 3 dk somra orayi da atririyordu sonra ordaki prizle de c alismiuordu başka bı prize takmayı dene sen sıkma canını senden önemli mi ya boşver aman insan bilerek kırar döker mi hiç
tarafından
Yok denedim  3 tane prizde olmuyo ..:((((((
-Reklam-
0 oy
(888 puan) tarafından
Garantisi devam ediyorsa servise gönder canim
tarafından
Kaç yıllık ki bilmiyom yatağın altında garanti belgesi eşim uyuyor kalkınca baakqcam inşallah bitmemiştir
(888 puan) tarafından
Genelde 3 yıl oluyor dün de ben yeni süpürge aldim oda 5 yil
tarafından
Garantiye verince para almıyorlar demi hiç
(888 puan) tarafından
Eğer garanti devam ediyorsa alinmiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 235 göst.
0 oy
21 cevap 508 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu