0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
Ayın 5 de e devletten 21 de kaymakamlıktan başvuru yaptım ama hala çıkmadı çevremdeki herkese çıktı . Umudum kalmadı bana çıkmıcak galiba

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok çıkmadı ya
-Reklam-
0 oy
(2,634 puan) tarafından
Bana çıktı cuma günü yattı.600 tl
(148 puan) tarafından
He genelde öyle yatmış zaten
0 oy
(3,194 puan) tarafından
Çıktı pazartesi günü PTT ye gidip kart cikaricakmisim ordan alicakmisim kartla her ay 
(3,194 puan) tarafından
Çocuk parası yardımı ne oluyor onu bilmiyorum. Biz bir evde bebekle birlikte 5 kişi kiradayiz sadece eşim çalışıyor. Aldığı maaşla kişi başı geçim limitinin altına düştüğümz için çıktı. Ailede toplam gelir kişi sayısına bölünüyor 1890 TL sanırım bu rakamın altına düşenlere çıkıyor. Çocuk parası nasıl oluyor acaba küçük bebeklere de veriyorlar mı her ay mi
(148 puan) tarafından
Bizden evde 5 kişiyiz eşim inşaat işçisi aylık 5 ve 6 bin arası alıyor . Çocuk yardımı parası çocuk başına 2 ayda 100 tel gibi bı para veriyorlar eltimin 4 çocuğu var 2 ayda 450 500 arası vermiyorlar
(3,194 puan) tarafından
Nereye basvuruyorsun acaba çocuk parası icin
(148 puan) tarafından
Sosyal yardımlaşmaya veya kaymakamlığa
(3,194 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(878 puan) tarafından
27 haziranda başvuru yaptım hala süreç devam ediyor dedi yarın kaymakamlığa gidip konuscam
0 oy
(196 puan) tarafından
20gunu buluyor hemen hemen değerlendirme hemen olmuyor 
0 oy
(886 puan) tarafından
Bu ücret her ay düzenli yatıyor mu yoksa bir defaya mı mahsus ? Çevremde ihtiyacı olan biri var 5 çocuğu var acaba yapsak ona da çıkar mı ? Eşi sigortasız sanırım birde kira veriyorlar, elimden geldiğince yardım editorum ama belki çocukların şansına çıkar, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba ?
tarafından
Mayıs 2023 e kadar her ay düzenli çıkacak bi yardım adı Türkiye Aile Destek Paketi deneyin inşallah çıkar
(886 puan) tarafından
Başvuru yapınca her ay mı yatacak paraları ? Yoksa sürekli başvuru yapmak zorunda mıyız acaba ? Hani her ay yenilenmesi gereken bir paket mi?
(148 puan) tarafından
12 ay sürekli yatacak eğer çıkarsa
(886 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol yarın hemen gideyim yapayım onlara da sevaptır valla inşallah çıkar küçük meleklerin şansına.
0 oy
(172 puan) tarafından
Kendime degil ailem icin basvurmustum. Babam calismiyor cunku. 7 temmuzda hala surec devam ediyor diyor. 
0 oy
tarafından
Bugun basvurduk esimib ustune hicbisey yok asla cikmaz bize kaymakam likta basvuruyoz adam iptal ediyo resmen haksızlık yapiyo
(148 puan) tarafından
Evet aynn çevremde çıkanın çoğunun maddi durumu iyi arasalari bile var ama bize çıkmıyor
tarafından
Malesef oyle ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
8 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde 4Efem maslaimm (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
30 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birkucukbebis (443 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 311 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elif21 (2,634 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,245 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,891 soru

23,850,766 cevap

319,879 kullanıcı

...