0 oy
352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim evden çalışan biri gece evde poğaca açma börek yapar sabah ezanıyla siparişleri dağıtır eve gelir hiç evden çıkmaz markete parka pikniğe gideriz haftada Bi iki defa onun dışında hep evde ne arkdasları vardır ne sosyal aktivitesi hiç bişey yapmaz benim abim maça gider arkdslaryla gezerdi eve tıkılan biri değildi eşim tam tersi ya uyur evde yada bahçede aksama kdr kızlarmla oynar durur biraz sosyalleşsin istiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(959 puan) tarafından
Sende öyle adam buldunda ne istiyorsun? Millet kahveye gidiyor, tatile gidiyor, gece arkadaşlarıyla takılıyor diye dert yanıyor
tarafından
Sürekli evde durması da iyi değil hep burnumun dibinde bensiz hiç Bi yere gitmiyor biraz arkdaşlarıyla takılsa fena olmaz
-Reklam-
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Aman ne güzel işte boşver evde dursun sonra eve nasıl bağlarım diye düşünürsün 
tarafından
Onun için istiyorum hep evde evde sıkılmıyonmu diyorum iyiyim ben böyle diyo ben gurbette olmasam arkdsm olsa çıkar gezerm eğlenirm
(2,385 puan) tarafından
Boşver benim eşimde çıkmaz bi yere ben memnunum böyle
0 oy
(1,242 puan) tarafından
bu durum ilişkine zarar vermiyosa bırak dursun evde sürekli dışarda gezen adam yorar seni. he özliyim falan diyosan sen bırak çocukları eşine sen çık gez arkadaşlarınla.
tarafından
Ben gurbetteym kimseyi tanımam arkdsm yok hiç etraftaki komşular hep yaslı kesim olsa durmam evde o nasıl sıkılmıyo anlamıyom
(1,242 puan) tarafından
sen kendin sıkıldığın için eşinin ev kuşu oluşu seni rahatsız ediyo o zaman :) bence hiç ses etme bırak dursun evde onunla arkadaş olmayı öğren sadece eş gözüyle bakma hem senin yalnızlığına iyi gelir hem eğlenceli zaman geçirirsiniz
tarafından
Kız eğleniyozda çok üstüme geliyo sürekli mıncıklıyo şakalasıyo gına geliyo
(1,242 puan) tarafından
:D aman boşver iyidir kuzum bırak sana bağlı olsun dışarı bağlı olcağına :)
0 oy
(3,029 puan) tarafından

Bence eşine sor bunu bu zamanda arkadaşlıklarda bozuk.  Esin eviyle çocukları ile ilgili şükür.  Tanıdığınız ortak arkadaslariniz varsa misafirliğe çağırır gider gelirsiniz vs. Ben çok sosyal bı insandım ama sürekli şehir degistirdigim için biriyle tanışmak kaynaşmak bı yaştan sora kolay olmadığı için bazen oluyor günlerce kimseyle gorusmuyorum eşim bana gelse dese seni sosyallestirelim sanane derim :) çünkü ben zaten insanlarla sosyallesebilen biriyim tercihim  o an bu değildir doğru zamanı bekliyorumdur. Esim bazen gider tabi ama genelde bizde evdeyiz vardiyalı olduğu için vs,en akşam yok bazen gündüz.

tarafından
Arkdasları var ama anca yolda gördümü konusur Bi arkdsı arada eşiyle bize gelir ama gelin dediğinde eşim çocuklarmz durmaz siz gelin diyo kimseye gitmek istemiyo
(3,029 puan) tarafından
Himmm kafasımi uyuşmuyor canim acaba
tarafından
Anlamadm valla cnm 24saat benle ugrasıyo baska bişi yok
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Ay bu benim eşim. Arkadaşları okeye çağırır girmez balığa çağırır gitmez ev kuşu qdam
tarafından
Aynn kuzum anca beni mıncıklasın dursun
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Ver eline süpürgeyi evi temizlesin
tarafından
Bulaşıkları yıkar sofrayı kaldırır ama süpürmek evi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 258 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu
0 oy